KS KS Burkii Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 580 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 813 Yer İzmir 1 Mart 2024 #11 73 dedi: Gerekecek, soruyu sorma şeklinden buna pek sıcak bakmadığını tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Ehe, pek hoşnut olmadım bu olaydan hocam evet
73 dedi: Gerekecek, soruyu sorma şeklinden buna pek sıcak bakmadığını tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla... Ehe, pek hoşnut olmadım bu olaydan hocam evet
xapder Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 804 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 804 1 Mart 2024 #12 Burkii dedi: İyi Sosyaller, normal şartlarda bir sorunum yoktu ancak son zamanlarda kopmaya başladığından alternatif bir DNS arıyorum. Ücretsizler içinde reklam engelleyebilen başka DNS'ler var mı bildiğiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... NextDNS.
Burkii dedi: İyi Sosyaller, normal şartlarda bir sorunum yoktu ancak son zamanlarda kopmaya başladığından alternatif bir DNS arıyorum. Ücretsizler içinde reklam engelleyebilen başka DNS'ler var mı bildiğiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... NextDNS.
KS KS Burkii Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 580 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 813 Yer İzmir 1 Mart 2024 #13 xapder dedi: NextDNS. Genişletmek için tıkla... Şu an için ona geçtim hocam, AdGuard'a kıyasla da daha iyi gibi göründü şu anlık
xapder dedi: NextDNS. Genişletmek için tıkla... Şu an için ona geçtim hocam, AdGuard'a kıyasla da daha iyi gibi göründü şu anlık
MrtAltg Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 78 Beğeniler 90 1 Mart 2024 #14 Ömür boyu AdGuard hesabım var. Ayarlar kısmında ise NextDNS girdim.
serdar Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 464 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 375 1 Mart 2024 #15 NextDNS, onlarca engelleme listesi var. Engelleme listeleri sayesinde yanlış bağlantı ve korsan bağlantı sorunu çözülüyor.
NextDNS, onlarca engelleme listesi var. Engelleme listeleri sayesinde yanlış bağlantı ve korsan bağlantı sorunu çözülüyor.