Arda Türkçü

Çalışkan
Yer
Yalova
DNS ayarlarım tamamen bozuldu sanırım, LoL, GTA 5 gibi oyunlar hiçbir tepki vermeden kapanıyor, ne indirdiysem çare olmadı. (GoodbyeDPI, WireSock, SplitWire Turkey, 1.1.1.1) Herhangi bir uygulama yokken bile artık oyunlar açılmıyor, bu durumda ne yapmalıyım? GoodbyeDPI 2 gün önce kendiliğinden bozuldu, farklı şeyler denerken bütün ayarlar bozuldu, tıkandım kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNS ayarlarım tamamen bozuldu sanırım, LoL, GTA 5 gibi oyunlar hiçbir tepki vermeden kapanıyor, ne indirdiysem çare olmadı. (GoodbyeDPI, WireSock, SplitWire Turkey, 1.1.1.1) Herhangi bir uygulama yokken bile artık oyunlar açılmıyor, bu durumda ne yapmalıyım? GoodbyeDPI 2 gün önce kendiliğinden bozuldu, farklı şeyler denerken bütün ayarlar bozuldu, tıkandım kaldım.

Sağ alttaki ağ simgesi > ağ ve internet ayarları öğesini açın > en aşağıdaki ağ sıfırlama seçeneğini seçin.

Maalesef hocam, hiçbir işe yaramadı problem hala devam ediyor, dün oyunuda silip yükledim belki oyunda problem vardır diye ama nafile internetim üzerinde bir problem var.

Hocam modeme kablo ile bağlanıyorsanız başka porta takmayı dener misiniz benzer bir durumla ben de karşılaşmıştım.

Hocam modeme kablo ile bağlanıyorsanız başka porta takmayı dener misiniz benzer bir durumla ben de karşılaşmıştım.
Ethernet kablosu LAN1 e bağlı LAN2 ye takayım di mi?

Hocam denedim fakat işe yaramadı, sadece C diskine format atmak bu işi çözer mi? Problemin internet üzerinden olduğuna eminim ama belki Windows'tan bir problem de olabilir, aklıma artık yapacak bir şey gelmiyor.

İnternet sağlayıcım Türk Telekom, onları arayıp problemi anlatsam yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet kablosu LAN1'e bağlı LAN2'ye takayım değil mi?

Hocam denedim fakat işe yaramadı, sadece C diskine format atmak bu işi çözer mi? Problemin internet üzerinden olduğuna eminim ama belki Windows'tan bir problemde olabilir, aklıma artık yapacak bir şey gelmiyor.

İnternet sağlayıcım Türk Telekom, onları arayıp problemi anlatsam yardımcı olabilirler mi?

Telefonda veya farklı cihazda çalışıyorsa sorun sizdedir hocam modem ayarlarına bile onlar bakmaz.