Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Bugün saat 13:18 de satın aldım, yarın kargolanır mı? Tahmini teslimat 14 Nisan gözüküyor süreç nasıl işliyor? Hiç alışveriş yapan oldu mu Adidas'tan?

Screenshot_20260408-181956.webp

Tahmini teslimat süresidir bahsettikleri; yani cumartesi gününe kadar bile teslim edilebilir. Kargoya verildikten sonra size takip no gönderirler.
Anladım, dün açtığım konuya siz yazmıştınız sanırım. 5 saat oldu sipariş geçeli, iptal olmadı hala bundan sonra da olma ihtimali var mı? Stok yetersizliği nedeniyle

Anladım, dün açtığım konuya siz yazmıştınız sanırım. 5 saat oldu sipariş geçeli, iptal olmadı hala bundan sonra da olma ihtimali var mı? Stok yetersizliği nedeniyle

İptal olmaz merak etmeyin. İptal olsa SMS atarlar. Kargoya verildi diye mesaj gelirse korkmanıza gerek yok.

Geldiği zaman tekrar bilgilendirme yaparsınız. :)

Hocam selam tekrardan kargo bugün elime ulaştı. Beklediğimden çok hızlılardı, ekşi sözlükde adidas.com.tr için yorumlar çok kötüydü fakat benim ürünüm ertesi gün hemen kargolandı.

Ürüne gelecek olursak ayağıma tam geldi ayakkabı yapısı gereği biraz dar ondan bunu okuyanlara 1 numara büyük almalarını öneriyorum forum Low CL için. Onun dışında üretim hatası çıkmadı.

Size de yardımınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim ve mağaza çalışanlarına pek inanmayın arkadaşlar, bana forum Low CL hiçbir yerde bulamazsın internetten alırsan gelmez siparişin iptal olur demişlerdi fakat sorunsuz geldi.

IMG_20260410_130431_543.webp