Adım atmadığım kız kapıyı kapattı

Dostum seninki başlangıç sevgi veya aşk değil o yüzden çok da endişelenmene gerek yok. Ben dile kolay dokuz ay bir kız ile konuştum gözünün içindeki ışıltı halen gözümün önüne gelir ve senin gibi ben de çok kararsızdım açılsam mı ilişkiyi o tarafa çeksem mi diye düşünüp durdum ama bir yandan sol tarafımdaki şeytan ile sağ tarafımdaki meleklerin iç çatışması bu kararsızlığı 2025 sonuna kadar getirdi. Düşünüyorum da belki dokuz aydan fazla da sürmüş olabilir emin değilim ama önemli olan bu değil önemli olan senin kişi ile gerçek hayatta ne kadar buluşup ne kadar kişiyi bire bir tanıdığındır. Sen diyorsun ki; " görüşmelerimiz hep telefon üzerinden oldu. Birkaç kez öylesine görüştük fakat randevu tarzında olmadı". Şimdi bu bir ilişki için yeterli bir şey değil bunu açık şekilde dile getirmek gerek telefon görüşmesi ile ve sanal ilişki ile sağlıklı bir birliktelik zaten yürümez 8 ay birbirinizden uzakta bir konuşma gerçekleştirmekten 1 ay her gün birlikte vakit geçirmek daha sağlıklıdır birbirinizi daha yakından daha iyi şekilde tanımış olursunuz en azından karşı tarafın duygularını, tepkilerini, davranışlarını görmüş olursun. Ümit vermek istemiyorum kısmına gelecek olursam zaten yukarıda da belirttiğim gibi eğer ilişkiniz yüz yüze gerçekleşseydi ve bu belirli bir sıklıkta olsaydı böyle bir düşünceye girmezdin çünkü kişinin kendi gerçek profilini görme ve inceleme imkanın olurdu bu karşı taraf içinde geçerli seni daha iyi tanıyabilirdi.
Süreci eleştirmeyi bırakıp en sondaki acı bir gerçeğe değinmek istiyorum dostum keşke hiç kendisinden hoşlandığını dile getirmeseydin çünkü kızın şu anki sevgilisi ile ne zamandan beri konuştuğunu bilmiyorsun böyle şeyler benim bildiğim kadarıyla öyle kolay kolay dile gelmez yani bir iki günlük erkek için bir kız " konuştuğum biri var " demez. Hele ki başka bir erkeğe hiç söylemez ya sen kıza " ümit vermek istemiyorum" dediğin zamanlarda konuşmaya başlamıştır ya da daha farklı bir zamanlamada konuşmaya başlamıştır bunu bilmek mümkün değil. Ama şu kesin kişi ne kadar aklında kalırsa kalsın artık önüne bakman gerekiyor kız seni cepte de görüyor olabilir o kişiden ayrıldığı zaman seninle konuşmayı de hedefliyor olabilir ya da çok karakterli biridir böyle bir düşüncesi olmaz ama seni arkadaş olarak görüp silmek istemez bunu hiç bilemezsin. Ama şuna emin ol o kızın artık duygularını ve zamanını paylaşacağı başka biri var sen 8 ay telefondan ve ara ara fiziksel olarak görüşmüş olabilirsin ama başkası ile artık kendisi sürekli görüşecek belki ilklerini o kişi ile yaşayacak ( ilk yurt dışı gezisi, ilk özel hediye alışı, ilk herhangi bir spor aktivitesi vs). Yani demem o ki artık o kıza aşıksan veya o kızı seviyorsan aşkını kalbine gömüp hayatına devam edeceksin çünkü onun kalbinde başkası var.
Yine seni silmemiş beni konuştuğum kişi bir sildi daha kendisinin varlığına dair bir işarete rastlayamadım sonrasında da başkaları ile konuşmaya başladım, tabii hiçbiri geçmişteki bazı insanlar gibi olmuyor ama bu da hayatın bir gerçeği yani yapacak bir şey yok hayatına devam edeceksin. Sana tavsiyem eğer biriyle ilişki kurma yolundaysan olabildiğince kendisini gerçek hayatta tanımaya çalış iş sanala kalırsa aldatılma ihtimalin artar.

Seni engellemediyse diğeriyle çok mutlu mesut değil ya da onunla mutlu olacağını sanmadığından sana tekrar yazacaktır. Niye mi? Seni engellemediği için sen onda bir çıkış kapısı olarak gözüktüğün için ayrılmanıza rağmen diğeri ile kurduğu bağ ona yetersiz gelirse sana tekrar yazacaktır. Ben senin yerinde olsam engellerdim.

İfadeler: MEQ
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…