atahancancam

Üyecik
Arkadaşlar merhabalar.

Eskiden aynı birimde staj yaptığım bir kız bugün bana beni sevdiğini söyledi, bana çok güvendiğini söyledi. Ama sorun şu ki, yörelerimiz, törelerimiz çok farklı. Ben Ankaralı'yım, o Bitlisli. Ben asla ırkçı birisi değilim ama bu yöre ve töre farkları benim aklımı kurcalıyor.

Arkadaşlar merhabalar.

Eskiden aynı birimde staj yaptığım bir kız bugün bana beni sevdiğini söyledi, bana çok güvendiğini söyledi. Ama sorun şu ki, yörelerimiz, törelerimiz çok farklı. Ben Ankaralı'yım, o Bitlisli. Ben asla ırkçı birisi değilim ama bu yöre ve töre farkları benim aklımı kurcalıyor.
Sen de hoşlanıyorsan olabilir; seven mecbur katlanacak diye bir laf vardı ama dediğin şeylerde çok sıkılarsa biraz sıkıntı olabilir.

2 kez aynı birimde staj yaptık ama öyle yöre veya töre olaylarından bahsettiğini görmedim. Ailesi ileride ne söyler bilmiyorum.

Hocam aile olaylarını da o zaman gelince düşünürsünüz. Ayrıca ailesiyle evlenmiyorsunuz, kız ile evleniyorsunuz. O yüzden fikrinizi çok değiştirmesin derim. Karar yine size kalmış tabii ki.

Hocam aile olaylarını da o zaman gelince düşünürsünüz. Ayrıca ailesiyle evlenmiyorsunuz, kız ile evleniyorsunuz. O yüzden fikrinizi çok değiştirmesin derim. Karar yine size kalmış tabii ki.

Yanlış. Aslında aileyle evleniyorsun; ailelerin uyuşması da çok önemli.

Çok düşünüyorsunuz şu aşk işlerini. Cevap basit. Seviyorsan çıkarsın. Bırak yöreyi töreyi falan. Aynı köyden olmadığınız sürece falan yöre töre önemli değil.

Arkadaşlar merhabalar.

Böyle bir şey başıma gelse, Suriyeli bile olsa kabul ederim.

Kafa yapınız aynıysa, düşünceleriniz aynıysa, hayata bakış açınız aynıysa ve birbirinize saygılıysanız sorun olmaz bence.