CD mi yoksa USB bellek ile mi?
Sağ ol.
Mesajınızdaki "özürlü" kelimelisini "engelli" olarak düzenledim öncelikle. Başta babanıza ve aynı zamanda engelli bireylere saygısızlık olmasın.Evet vasilik alacağım hastaneye yatirdiktan sonra. Olay su babam 60 yasinda hiçbir mal varligina sahip degil ben 2015'ten beri ondan ayriydim, hayat tekrar bir araya getirdi. Babamin engelli halini kullanarak surekli krediler cektirip ev yaptirdilar kendilerine, çocuklarini dershaneye gonderdiler. Akrabalari onu sömürerek bir seyler sahibi oldu simdi ona akil veriyorlar beni kötülüyorlar cunku o öldükten sonra bahcelere cökecekler ve buna izin vermeyeceğim. Şu an ileri duzeyde dengesiz hareketleri var. Cok kufurler ediyor surekli uyanir uyanmaz. Daha birçok olay var. Bundan dolayi akrabalari bunu kullandigi icin bu davaya karsii cikacaklardir. Fakat geri adim atmayacagim pazartesi gidil dilekcemi vereceğim belgelerle birlikte. Onlara harcadiklarinida vasiligini aldiktan sonra geri almaya calisacagim. Ne evi var ne baska bir şeyi 60 yasinda bir birikimi yok parasi yok emekli maasiyla alkol sigara tuketiyor surekli. Hezayanlara giriyor bazen ve eline ne gecse firlatiyor. Jandarmalik olduk sikayet etmedim hapiste basina bir şey gelir diye. Fakat zivanadan cikti iyice.
Bu kısım yanlış bilgi. Böyle bir genelleme yapmak doğru değil. USB bellek kabul eden birçok mahkeme ve savcılık da mevcut.USB bellek güvenlik ve virüs riskinden dolayı genelde kabul edilmiyor.
Mesajınızdaki "özürlü" kelimelisini "engelli" olarak düzenledim öncelikle. Başta babanıza ve aynı zamanda engelli bireylere saygısızlık olmasın.
Çok geçmiş olsun. Ne hissettiğinizi anlıyorum. Ancak daha detaylı bilgi vermek artık sanal ortam üzerinden hukuki danışmanlığa giriyor ve bunu tercih etmiyorum. Hem mesleğe hem de meslektaşlarıma olan saygımdan ötürü.
Ancak en azından şunu vurgulayayım. Akıl sağlığının bozukluğu sebebiyle açılan vesayet davalarında re'sen araştırma ilkesi mevcuttur. Siz yeterli delil sunamasanız bile mahkeme zaten kendiliğinden bu durumu araştıracak, babanızı adli tıp Kurumu'na sevk edip bu konuda bir rapor aldıracak, merak etmeyin. Ayrıca olur da bir şekilde ve bir sebeple bu davayı açmaktan pişman olursanız, davadan vazgeçemiyorsunuz aklınızda olsun. İleride siz vazgeçseniz bile mahkeme davaya kendiliğinden devam edip babanıza VA'si atayacak.
Daha detaylı bilgileri bir avukat meslektaşımdan hukuki danışmanlık alarak öğrenebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun, umarım süreç istediğiniz gibi olur.
Bu kısım yanlış bilgi. Böyle bir genelleme yapmak doğru değil. USB bellek kabul eden birçok mahkeme ve savcılık da mevcut.
Yine de konuya katkılarınız için teşekkürler.
Elbette, bu kısma katılıyorum. Ben de özellikle bir DVD boyutuna sığabilecek verileri DVD ile sunuyorum ama daha yüksek boyutta bir veri sunacağım zaman mecburen USB bellek kullanıyorum.Saygılarımla söylemek istiyorum.
USB kabul eden de var ama garanti yöntem hâlâ CD.
Demek istediğim bu en garanti olanı yani.
Mesajınızdaki "özürlü" kelimelisini "engelli" olarak düzenledim öncelikle. Başta babanıza ve aynı zamanda engelli bireylere saygısızlık olmasın.
Çok geçmiş olsun. Ne hissettiğinizi anlıyorum. Ancak daha detaylı bilgi vermek artık sanal ortam üzerinden hukuki danışmanlığa giriyor ve bunu tercih etmiyorum. Hem mesleğe hem de meslektaşlarıma olan saygımdan ötürü.
Ancak en azından şunu vurgulayayım. Akıl sağlığının bozukluğu sebebiyle açılan vesayet davalarında re'sen araştırma ilkesi mevcuttur. Siz yeterli delil sunamasanız bile mahkeme zaten kendiliğinden bu durumu araştıracak, babanızı adli tıp Kurumu'na sevk edip bu konuda bir rapor aldıracak, merak etmeyin. Ayrıca olur da bir şekilde ve bir sebeple bu davayı açmaktan pişman olursanız, davadan vazgeçemiyorsunuz aklınızda olsun. İleride siz vazgeçseniz bile mahkeme davaya kendiliğinden devam edip babanıza VA'si atayacak.
Daha detaylı bilgileri bir avukat meslektaşımdan hukuki danışmanlık alarak öğrenebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun, umarım süreç istediğiniz gibi olur.
Bu kısım yanlış bilgi. Böyle bir genelleme yapmak doğru değil. USB bellek kabul eden birçok mahkeme ve savcılık da mevcut.
Yine de konuya katkılarınız için teşekkürler.
Elbette, bu kısma katılıyorum. Ben de özellikle bir DVD boyutuna sığabilecek verileri DVD ile sunuyorum ama daha yüksek boyutta bir veri sunacağım zaman mecburen USB bellek kullanıyorum.