savci

Uzman
Google AdMob'da uygulama oluşturdum. İncelenmesi gerekiyor yazıyordu. Bende uygulama mağazasındaki uygulamamı seçip incelemeye gönderdim. Ama yanlışlıkla ikinci uygulama olarak göndermişim. İkinci uygulama oluşturdu ve onu doğruladı. Mevcut uygulamada, ilk uygulama projesinin reklam ID'sini kullanıyordum. İkinci uygulamada herhangi bir reklam birimi yok. Ne yapabilirim? Bir sorun olur mu?

IMG_20250928_234453.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Google AdMob'da uygulama oluşturdum. İncelenmesi gerekiyor yazıyordu. Bende uygulama mağazasındaki uygulamamı seçip incelemeye gönderdim. Ama yanlışlıkla ikinci uygulama olarak göndermişim. İkinci uygulama oluşturdu ve onu doğruladı. Mevcut uygulamada, ilk uygulama projesinin reklam ID'sini kullanıyordum. İkinci uygulamada herhangi bir reklam birimi yok. Ne yapabilirim? Bir sorun olur mu?

Eki Görüntüle 188766
1. İlk Uygulamayı Kontrol Et: İlk uygulamanızın reklam ID'sini doğru kullandığınızdan emin olun. Eğer yeni uygulama ile aynı reklam birimlerini kullanıyorsanız, bu durum sorun yaratabilir.

2. İkinci Uygulamanızı Gözden Geçirin: İkinci uygulamanızda herhangi bir reklam birimi yoksa, bu uygulama üzerinden reklam gösteremezsiniz. Gerekirse yeni reklam birimleri oluşturun.

3. Düzenleme için Destek İletişimi: AdMob destek ekibiyle iletişime geçerek durumu açıklayın. Yanlışlıkla ikinci bir uygulama oluşturduğunuzu belirtin ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorun.

4. Uygulamaları Ayırın: Eğer iki farklı uygulama oluşturduysanız, her bir uygulamanın farklı amaçlara hizmet ettiğinden emin olun. Gereksizse birini silmeyi düşünebilirsiniz.

5. Reklam Gelirlerini İzleyin: İlk uygulamanızın reklam gelirleri ve performansını düzenli olarak kontrol edin. Eğer sorun devam ederse, durumu tekrar değerlendirip gerekli adımları atın.

6. Silme Kararı: İkinci uygulama gereksizse ve reklam sunumu yapmayacaksanız, uygulamayı silmeyi düşünebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek durumu kontrol altına alabilirsiniz. Herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız tekrar destek almayı unutmayın.