Okul lisans desteği sağlamadığı için abonelik fiyatlarına bakıyordum. Bu indirim 13 yaş üzeri öğrenciler için geçerlidir yazıyor. Lise de grafik ve tasarım okuyorum, muhtemelen benim için de geçerlidir ama emin olmak için soruyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet geçerli olması lazım. Zamanında faydalanmıştım.
Hocam faydalandığınız zaman lisede miydiniz?
Syntax
Üstün
Evet.
Öğrenci olmadan bile kullanılabiliyordu en son.
Desteğe de yazın alırken. Bazen daha fazla indirim sağlıyorlar.
Hocam şu desteğe yazma işini tam anlamadım ekstra dan indirim sağlaması garip geldi.
noby
Uzman
Hocam şu desteğe yazma işini tam anlamadım ekstra dan indirim sağlaması garip geldi.
Buradan yazabilirsiniz. Durumum yok vs yazıp indirim alanlar oluyor. Israr edin biraz.
Eki Görüntüle 187301
Buradan yazabilirsiniz. Durumum yok vs yazıp indirim alanlar oluyor. Israr edin biraz.
Alacağım zaman denerim hocam sağ olun.
Ödeme sırasında KDV kısmına vergi numaranızı veya TC numaranızı yazın ekstra ücret ödemenize gerek kalmıyor bu sayede.
Birde öğrenci planı için illa ki öğrenci olmanıza gerek yok, yıllardır öğrenci planını kullanıyorum. Adobe çok takmıyor bu tarz şeyleri.
Ayrıca baştan söyliyim 1 yıllık aldıysan ve 14 gün içinde iptal etmezsen, aboneliği iptal edemiyorsun. İptal etmenin 1 yolu var, nasıl yapacağını youtubeye yazarak kolayca öğrenebilirsin.
Birde öğrenci planı için illa ki öğrenci olmanıza gerek yok, yıllardır öğrenci planını kullanıyorum. Adobe çok takmıyor bu tarz şeyleri.
Ayrıca baştan söyliyim 1 yıllık aldıysan ve 14 gün içinde iptal etmezsen, aboneliği iptal edemiyorsun. İptal etmenin 1 yolu var, nasıl yapacağını youtubeye yazarak kolayca öğrenebilirsin.
noby
Uzman
1 yıllık almıştım 2. ayda kartı limitledim. Bi sorun yaşamadım.Ödeme sırasında KDV kısmına vergi numaranızı veya TC numaranızı yazın ekstra ücret ödemenize gerek kalmıyor bu sayede.