Çözüldü Adobe Photoshop ile obje rengi nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Henkai

Yetkin
Sosyal Locası
Merhaba bir tasarım üzerinde çalışıyorum. Hazır olarak eklediğim bir brush resminin rengi standart olarak siyah geliyor. Sadece brush objesinin rengini nasıl değiştirebilirim?

Çözüm
Merhaba bir tasarım üzerinde çalışıyorum. Hazır olarak eklediğim bir brush resminin rengi standart olarak siyah geliyor. Sadece brush objesinin rengini nasıl değiştirebilirim?
Eki Görüntüle 102398
Brush'ı uyguladığınız layer (katman) ayrı olarak çalışmalısın. Sonra brush'ın olduğu layer'da, layer efektlerinden color overlay ekleyerek istediğin renge geçiş yapabilirsiniz.

Küçük bir tavsiye: Kullanıdığınız zemin ve fırçaya uyumlu olması için Font tarzınızı değiştirmenizi öneririm. Yıpranmış veya fırça ile yazılmış bir font kullanımı daha uygun olacaktır.

Bakın burada ne demek istediğimi uzunca anlatmış.
Eki Görüntüle 102398
Brush'ı uyguladığınız layer (katman) ayrı olarak çalışmalısın. Sonra brush'ın olduğu layer'da, layer efektlerinden color overlay ekleyerek istediğin renge geçiş yapabilirsiniz.

Küçük bir tavsiye: Kullanıdığınız zemin ve fırçaya uyumlu olması için Font tarzınızı değiştirmenizi öneririm. Yıpranmış veya fırça ile yazılmış bir font kullanımı daha uygun olacaktır.

Bakın burada ne demek istediğimi uzunca anlatmış.

Son düzenleme:
Çözüm
Yardımınız için teşekkür ederim. Tasarımı henüz bitirmediğim için font stok olarak duruyordu. Brush'ı düzelttikten sonra ortaya şöyle bir şey çıkardım elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…