Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Brush'ı uyguladığınız layer (katman) ayrı olarak çalışmalısın. Sonra brush'ın olduğu layer'da, layer efektlerinden color overlay ekleyerek istediğin renge geçiş yapabilirsiniz.Merhaba bir tasarım üzerinde çalışıyorum. Hazır olarak eklediğim bir brush resminin rengi standart olarak siyah geliyor. Sadece brush objesinin rengini nasıl değiştirebilirim?
Eki Görüntüle 102398
Küçük bir tavsiye: Kullanıdığınız zemin ve fırçaya uyumlu olması için Font tarzınızı değiştirmenizi öneririm. Yıpranmış veya fırça ile yazılmış bir font kullanımı daha uygun olacaktır.
Bakın burada ne demek istediğimi uzunca anlatmış.
ilkeryuksel
Uzman
Brush'ı uyguladığınız layer (katman) ayrı olarak çalışmalısın. Sonra brush'ın olduğu layer'da, layer efektlerinden color overlay ekleyerek istediğin renge geçiş yapabilirsiniz.Merhaba bir tasarım üzerinde çalışıyorum. Hazır olarak eklediğim bir brush resminin rengi standart olarak siyah geliyor. Sadece brush objesinin rengini nasıl değiştirebilirim?
Eki Görüntüle 102398
Küçük bir tavsiye: Kullanıdığınız zemin ve fırçaya uyumlu olması için Font tarzınızı değiştirmenizi öneririm. Yıpranmış veya fırça ile yazılmış bir font kullanımı daha uygun olacaktır.
Son düzenleme:
Yardımınız için teşekkür ederim. Tasarımı henüz bitirmediğim için font stok olarak duruyordu. Brush'ı düzelttikten sonra ortaya şöyle bir şey çıkardım elbette.Brush'ı uyguladığınız layer (katman) ayrı olarak çalışmalısın. Sonra brush'ın olduğu layer'da, layer efektlerinden color overlay ekleyerek istediğin renge geçiş yapabilirsiniz.