Oltran

Üstün
Makaleler
11
Ya unutmuşum tamamen. Bugün, Papara kartımdan 238 TL çekmeye çalışmasıyla uyandım. Aldığım şey 1 aylık ücretsiz deneme sürümüydü, şimdi ise ödeme yaptırmadan iptal de edemiyorum. Adobe'ye ulaşmaya çalıştım ama beceremedim. Saçma sapan bir bot koymuşlar bize ulaşın kısmına.

Yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Bankaya basvurup odemeyi engelle. Para alamayinca kapatirlar zaten aboneligi. Kanunda "sozlesme iptalinin 14 gun icinde yapilmasi" diye bir kisim var. Bu deneme suresi bittikten sonra sizi parali abonelige baslattiklari andan itibaren gecerli. Sizinki de buna uyuyor gibi gorunuyor. Cayma bedeli falan alamazlar oyle ise. Parayi sakin vermeyin. Verirseniz zaten kabul etmis sayiliyorsunuz. Geri de alamazsiniz.

Son düzenleme:
Ya unutmuşum tamamen. Bugün, Papara kartımdan 238 TL çekmeye çalışmasıyla uyandım. Aldığım şey 1 aylık ücretsiz deneme sürümüydü, şimdi ise ödeme yaptırmadan iptal de edemiyorum. Adobe'ye ulaşmaya çalıştım ama beceremedim. Saçma sapan bir bot koymuşlar bize ulaşın kısmına.

Yardım eder misiniz?
papara kartını internet alışverişine kapat. Uğraşsın dursun. Bir süre sonra iptal olur zaten.