2242

Üstün
Öyle kendi hâlimde kullanıyorum, profesyonel değilim. Ama son zamanlarda hata vermeye başladı. Alternatif programlar var, fakat Adobe programları kadar iyi olacağını sanmıyorum.

Şahsımca alternatifleri yok ya da o kadar advanced değiller. After Effects'i mesela hiçbir programa muadil önermem de. Aldığıınız hata nedir? Hata veriyorsa Adobe Creative Cloud üzerinden desteğe ulaşabilirsiniz hemen yardımcı oluyorlar veya buraya atın yardımcı olalım. Crack kullanıyorsanız zaten yardımcı da olmam.

Premiere Pro'ya alternatif olarak Kdenlive, DaVinci Resolve, Sony Vegas ve Camtasia Studio'yu önerebilirim.

Benim tercihim Camtasia Studio.
Camtasia.webp

Şahsımca alternatifleri yok ya da o kadar Advanced değiller. After Effects'i mesela hiçbir programa muadil önermem de. Aldığıınız hata nedir? Hata veriyorsa Adobe Creative Cloud üzerinden desteğe ulaşabilirsiniz hemen yardımcı oluyorlar veya buraya atın yardımcı olalım. Crack kullanıyorsanız zaten yardımcı da olmam.

Ekran görüntüsü atmak isterdim. Ama hiçbiri açılmıyor. Ve açılsada şunu söylüyor. Adobe servislerine ulaşılmıyor.

Şahsımca alternatifleri yok ya da o kadar Advanced değiller. After Effects'i mesela hiçbir programa muadil önermem de. Aldığıınız hata nedir? Hata veriyorsa Adobe Creative Cloud üzerinden desteğe ulaşabilirsiniz hemen yardımcı oluyorlar veya buraya atın yardımcı olalım. Crack kullanıyorsanız zaten yardımcı da olmam.

Adobe'daki en büyük sorun optimizasyonu çok kötü. Photoshop 4K bir görüntüde dona dona iş yapıyor AI özellikleri falan da kapalı.