Adobe'daki en büyük sorun optimizasyonu çok kötü. Photoshop 4K bir görüntüde dona dona iş yapıyor AI özellikleri falan da kapalı.

Arkadaşlar dediğim gibi. Çok profesyonel değilim. Kendi halimde takılıyordum. Dün'e kadar Adobe programlarını bilmiyordum. Bu saaten sonra hepsini silmek. Bana bir şey kaybettirmez. Baktım lazım olacak. O zaman bir tekrar denerim.

Var.
1757791663751.webp

Tam bunu atmalık konuydu valla kusura bakmayın :D. GenP'yi bir araştırın derim. Bende Adobe'nin korsan versiyonları ara sıra Adobe'nin crack'i fixlemesi dışında pek sorun çıkarmıyor. Hatta Adobe'yi ücretli kullananlarda daha çok sorun yaşayan görüyorum diyebilirim.

O da olmazsa, Photshop alternatifi için GIMP'e Photoshop skini yüklenmiş haline (adına şimdi baktım PhotoGIMP) bakabilirsiniz. Diğerleri hakkında kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım.

Var.

Tam bunu atmalık konuydu vallahi kusura bakmayın :D. Genp'yi bir araştırın derim. Bende Adobe'nin korsan versiyonları ara sıra Adobe'nin Crack'i fixlemesi dışında pek sorun çıkarmıyor. Hatta Adobe'yi ücretli kullananlarda daha çok sorun yaşayan görüyorum diyebilirim.

O da olmazsa, photshop alternatifi için GIMP'e Photoshop skini yüklenmiş haline (adına şimdi baktım photogımp) bakabilirsiniz. Diğerleri hakkında kullanmadığım için pek yorum yapamayacağım.

Genp'e gerek yok. Güvenlik duvarından bağlantılarını kesiyorum. Kullanabiliyorum. Ne olduysa bugün oldu.

Öyle kendi hâlimde kullanıyorum, profesyonel değilim. Ama son zamanlarda hata vermeye başladı. Alternatif programlar var, fakat Adobe programları kadar iyi olacağını sanmıyorum.

Adobe Photoshop için - affinity photo 2 ( tek seferlik satın alabiliyorsun )
Adobe Illustrator için - affinity designer ( tek seferlik satın alabiliyorsun.
Eğer istersen hem Windows hem macOS için tek seferlik alım yapabilir 2 sistemde de kullanabilirsin.
3 şü set halinde uygun fiyatı. ( iPad dahil )
Affinity publisher 2
Affinity designer 2
Affinity photo 2
Hepsi içinde affinity Suite.