Adobe yazılımları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Adobe yazılımlarına para ödemeyi bırakıp tek ödemeli ömürlük Apple yazılımlarına geçtim. Final Cut Pro, Logic Pro, Apple Motion kullanıyorum ve hem sistemimle bütünleşik ve verimli çalışıyorum hem de param cebimde kalıyor.

Uygulamaları eyvallah çok güzel ama fiyatlandırma olarak çok pahalı crack indirip internetimi kapatmayı unutunca Adobe bilgisayarımı blocklamıştı.

Tabii ilk önce bir ton para verip Mac almanız lazım (tabii teknolojiden anlayan biri Hackintosh yapar orası ayrı)

Hackintosh'ta ne kadar iyi çalışır bilemiyorum. Silicon ile tam uyumlu ve render alırken bile sıcaklık değerleri beni çok şaşırtıyor. 60'ı geçmiyor genel olarak çünkü Export aşamasına gelene kadar aslında arkada sürekli renderlıyor projeyi. Premiere ile 4K render almaya kalktığımda Silicon işlemci bile ısınıyor.

Şimdi kaç yıldır kullandığımı söylesem maliyeden eve gelirler diye korkuyorum, Power PC G5 döneminden beri lisans nedir bilmem

Bariz nedenlerden ötürü Adobe yazılımlarından tıpki bir virüs gibi kaçınılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…