Hitler'in intihar ettiği kanıtlanmış bir şey, komplo teorisyenleri Hitler'in ölümünü güzel kullandı. Eğer o yıllarda yaşasaydım kesinlikle komplocu olurdumAdolf Hitler'in aslında 1945'te değil, 1967'de öldüğü söylentileri vardı bir ara hatırlıyorum. Adolf Hitler intihar etmedi kaçtı estetik falan oldu dediler.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Küçükken çok sevdiğim bir liderdi.
- Makaleler
- 3
Mao?Dünya tarihinin Cengizhan'dan sonra gördüğü en büyük insan kasapları Hitler ve Stalin'dir net.
Doğu cephesinde yaptığı hatalar yüzünden çileden çıkartıyor, hiçbir şey yapmayıp durmuş olsa bile savaşı kazanırdı.
Heyt be büyük oyunu görmüş. Hedef 2023 pardon 2071. Her daim ileriO zamanlar tüm Yahudiler Avrupa'da yaşıyordu. Bu Nazi olaylarından sonra bir vapurla gemiye sürgün ettiler ve sonra da Kudüs'e yerleşmeye çalıştılar. İstese hepsini yakardı gibi geliyor bana.
Yahudi soykırımı yaptı. Ancak kendine göre haklı nedenleri vardı Yahudilerin alman ekonomisine çökmesi, Yahudilerin zenginlik içinde Almanların sefalet içinde yaşamaları bunun başlıca sebepleridir. (Hiç yabancı gelmiyor
) Yaptığı en büyük ahmaklık Sovyetlere savaş açmaktı. Soyvetleri 2.dünya savaşını bitirdikten sonra kolaylıkla yenebilirdi.
Tahriklere fazla kapılması ve generallerini dinlemediği için kaybetti dinleseydi kazanırdı.
Tahriklere fazla kapılması ve generallerini dinlemediği için kaybetti dinleseydi kazanırdı.
- Makaleler
- 3
Ban yerim. Eline sağlık Avrupa'daki pislik ırkları temizledi.
Türkiye'nin bir Hitler'e ihtiyacı var. Malum ülke mülteci doldu.
Türkiye'nin bir Hitler'e ihtiyacı var. Malum ülke mülteci doldu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.