Adreste 1000 Mbps internet olduğu nasıl öğrenilir?

Taahhütlü internet paket sözleşmelerinde 14 gün içinde cayma bedeli ödemeden ayrılma maddesi belirtiyor. Siz inceleyip ona göre hizmet alacağınız ISS karar verebilirsiniz.

Evet bende de aynısı sadece Superonline de 1000 gözüküyor bende bugün başvuru yaptım
hayırlı olsun inşallah, ben yaklaşık 4 yıl civarı 55 mbps bağlantı kullandım, şimdi bu hız artışı garip geliyor.

Hayırlı olsun hocam bende şuan 50 kullanıyorum cidden 20gb+ oyun indirmek işkence geldiği zaman tam 1000 verebilecek mi merak ediyorum

Hayırlı olsun hocam bende şuan 50 kullanıyorum cidden 20gb+ oyun indirmek işkence geldiği zaman tam 1000 verebilecek mi merak ediyorum
Bende çok dalgalı, 1.1 gbps gördüm, 300 mbps de gördüm ama hız testi sitelerine pek inanasım gelmiyor. Geçen yoğun saatlerde 21.00 gibi steam üzerinden 70 gb oyunu wifi ile 24 dakikada indirdim.

Bende çok dalgalı, 1.1 gbps gördüm, 300 mbps de gördüm ama hız testi sitelerine pek inanasım gelmiyor. Geçen yoğun saatlerde 21.00 gibi steam üzerinden 70 gb oyunu wifi ile 24 dakikada indirdim.
Önceden yatmadan önce indirmeye bırakmak gerekiyordu. 24 dakika cidden çağ atlama seviyesinde. Ayrıca bir şey soracaktım, saçma gelebilir ama oyun indirirken falan önceden video falan donuyordu. Öyle bir şey yaşadınız mı hiç?

Süperonline kendi altyapısında FTTH ve FTTB kullanıyor. Kullanıyorda FTTB kalmadı artık yani. Ha bina eskiyse bilemem. Ama adamın anlattığına inanırsak FTTH vardır o evde, o zaman 1000'de alırsın, 2'de 5'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…