mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 23 Ağustos 2024 #51 Geraltın kılıcı dedi: Asrın Tok musun la sen? Genişletmek için tıkla... Asrın hem liberal değil hem şeriatı destekliyor. Evet dışarıdan Asrın gibi gözüküyor olabilirim ama zıtız.
Geraltın kılıcı dedi: Asrın Tok musun la sen? Genişletmek için tıkla... Asrın hem liberal değil hem şeriatı destekliyor. Evet dışarıdan Asrın gibi gözüküyor olabilirim ama zıtız.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 23 Ağustos 2024 #52 80 dedi: O zaman beslenme eksikliğiniz var. Düzgün beslenirseniz belki sağlıklı düşünüp farkı anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece sizin düşündüğünüz doğru olamaz. Ki olmamalıdır. mustaine dedi: Asrın hem liberal değil hem şeriatı destekliyor. Evet dışarıdan Asrın gibi gözüküyor olabilirim ama zıtız. Genişletmek için tıkla... Asrın her şeyi destekliyor.
80 dedi: O zaman beslenme eksikliğiniz var. Düzgün beslenirseniz belki sağlıklı düşünüp farkı anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece sizin düşündüğünüz doğru olamaz. Ki olmamalıdır. mustaine dedi: Asrın hem liberal değil hem şeriatı destekliyor. Evet dışarıdan Asrın gibi gözüküyor olabilirim ama zıtız. Genişletmek için tıkla... Asrın her şeyi destekliyor.
Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.427 Yer Tensura 23 Ağustos 2024 #53 mustaine dedi: Ben şeriatı desteklemiyorum ki? Sapına kadar liberalim. Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsun? Yarım saattir Afganistan hükümetini savunan kim? Liberal isen neden Afganistan'ı savunuyorsun? Troll müsün nesin sen?
mustaine dedi: Ben şeriatı desteklemiyorum ki? Sapına kadar liberalim. Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsun? Yarım saattir Afganistan hükümetini savunan kim? Liberal isen neden Afganistan'ı savunuyorsun? Troll müsün nesin sen?
KS KS 8 80 Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.103 23 Ağustos 2024 #54 Geraltın kılıcı dedi: Hocam, sadece sizin düşündüğünüz doğru olamaz. Ki olmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Kişisel özgürlüğü savunup şeriatı ve Taliban’ı desteklemek nedir? Sağlıklı bir bireyse ve tanımları doğru biliyorsa böyle bir şey diyemez.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam, sadece sizin düşündüğünüz doğru olamaz. Ki olmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Kişisel özgürlüğü savunup şeriatı ve Taliban’ı desteklemek nedir? Sağlıklı bir bireyse ve tanımları doğru biliyorsa böyle bir şey diyemez.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 23 Ağustos 2024 #55 mustaine dedi: İslam hukuku mülkiyet haklarını tanır, savunur. Genişletmek için tıkla... Kur'an-I Kerim'de böyle bi' kural yok. 80 dedi: Kişisel özgürlüğü savunup şeriatı ve Taliban'ı desteklemek nedir? Sağlıklı bir bireyse ve tanımları doğru biliyorsa böyle bir şey diyemez. Genişletmek için tıkla... Hocam benim halam komünist Müslüman. Siz düşünün
mustaine dedi: İslam hukuku mülkiyet haklarını tanır, savunur. Genişletmek için tıkla... Kur'an-I Kerim'de böyle bi' kural yok. 80 dedi: Kişisel özgürlüğü savunup şeriatı ve Taliban'ı desteklemek nedir? Sağlıklı bir bireyse ve tanımları doğru biliyorsa böyle bir şey diyemez. Genişletmek için tıkla... Hocam benim halam komünist Müslüman. Siz düşünün