Allah allah, çok garip. Bu kişilerin inançları ne ki böyle bir şey yapmışlar. Bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?francisco77
Uzman
Bu hususta tarafımdan destek istendi henüz cevabımı vermedim.Bir müddet daha konuyu düşüneceğim o vakte kadar bu hususta rahat olabilirsiniz.Günü gelince ne yönde karar vereceğim konusunda ise renk vermek istemem o günün konjonktürüne göre hareket edebilirim.
muddycoder
Uzman
KökBilgi
Uzman
Herkese dokunan bir şey yasaklanınca çabucak geri adım atıyorlar ha atmazlarsa her türlü zararlı çıkıyorlar. Şahsen Tiktok'un, İnstagram'ın ve X gibi platformların yasaklanması olası bile değil o kadar troll yatırımları var, kaybetmek istemezler.Üzücü bir durum. Türkiye'de yaşanmasını mümkün görüyorum. Şu an kademeli olarak sindiriliyoruz ve sonu nereye varacak belli değil. O kadar da olmaz dediğimiz her şey birer birer oldu.
Discord en mantıklısını yapıyor. Suçlular açık telefon numaralarindan bile yakalanmıyor, yakalansa dahi serbest bırakılıyor.@Milas, DC olayı farklı. DC veri paylaşsa bir sürü suçlu yakalanırdı. Bir tane temsilci bile göndermemişler.
Uyuyan Sincap
Üstün
İyi ki vardın ATATÜRK!