"Venezuela, 2016 itibarıyla dünyada 299.953.000.000 varil kanıtlanmış petrol rezervine sahip olup dünyada 1. sırada yer almakta ve dünyanın toplam 1.650.585.140.000 varillik petrol rezervlerinin yaklaşık %18,17%'ini oluşturmaktadır."

Alıntı.

"Venezuela, 2016 itibarıyla dünyada 299.953.000.000 varil kanıtlanmış petrol rezervine sahip olup dünyada 1. sırada yer almakta ve dünyanın toplam 1.650. 585. 140. 000 varillik petrol rezervlerinin yaklaşık %18, 17%'ini oluşturmaktadır."

alıntı.

Petrol neredeyse Amerika orada vardır saldırı sebebi belli oldu.

Demokrasinin olmadığı bir yerde ya ABD'nin kuklası olmanız gerekir ya da ABD tarafından kaynaklarınız için yok edilmeniz gerekir. Gram acımıyorum başındaki diktatör arkadaşa. Darısı diğer diktatör rejimlerin başına.

''Kaynak ABD'nin eline geçecek'' muhabbeti yapanlar için o kaynağı zaten halk yemiyordu, halk aç iken Maduro ve çevresi hortumluyordu. Saldırılardan siviller zarar görmediği sürece bir sorun göremiyorum.

Demokrasinin olmadığı bir yerde ya ABD'nin kuklası olmanız gerekir ya da ABD tarafından kaynaklarınız için yok edilmeniz gerekir. Gram acımıyorum başındaki diktatör arkadaşa. Darısı diğer diktatör rejimlerin başına.

"Kaynak ABD'nin eline geçecek" muhabbeti yapanlar için o kaynağı zaten halk yemiyordu, halk aç iken Maduro ve çevresi hortumluyordu. Saldırılardan siviller zarar görmediği sürece bir sorun göremiyorum.

Kesinlikle katılıyorum.

Son dakika: Maduro, halkı sokağa davet etti. (Umursamadığı.)

Bonus: Alıntılanan mesajın haklılığı görmek için aşağıdaki videoyu da izleyebilirsiniz. Ayrıca bazı şeyler tanıdık gelecektir. Tabii şu anki Türkiye yönetiminden memnun olanlar uyanmayı başarırsa.