:D Ne oluyor dostum? NATO ülkesiyiz biz hala, ve İran gibi kolay lokma falan değiliz merak etmeyin. Bize saldırmaları için daha çok planlamalarını hayata geçirmeleri gerek. Yapacaklarını zaten yapıyorlar, uzun bir süre daha bunlar ile kısıtlı kalacaklar. Adamakıllı bir Cumhurbaşkanı gelirse rahatlarız da nerede işte.
Dış siyasette bizim kadar iyi Orta Doğu ülkesi yok, yorumcuların dediği gibi adam son soğuk savaş siyasetçisi.

Hamaney ve Pezeşkiyan'ın sabahtan beri tek kelime açıklaması olmadı. İran medyası düşman propaganda yapıyor diye açıklamalarda bulundu ama yaşasalardı birkaç demeç verirdi diye düşünüyorum.

Hamaney ve Pezeşkiyan'ın sabahtan beri tek kelime açıklaması olmadı. İran medyası düşman propaganda yapıyor diye açıklamalarda bulundu ama yaşasalardı birkaç demeç verirdi diye düşünüyorum.
Hamaney öldü. Yani en azından şu an dolaşan haberler öyle. İran tarafında net bir bilgi var mı bilmiyorum.

Dış siyasette bizim kadar iyi orta doğu ülkesi yok, yorumcuların dediği gibi adam son soğuk savaş siyasetçisi.

Orta Doğu'ya ait olmayan tek ülke biz olduğumuz içindir dostum o :D bizim oraya gelmemizin tarihi ile, o ülkelerin o konuma gelmelerinin tarihi çok başka. Onlar kim ki zaten bizim gibi olacaklar, övmeyin yani boşu boşuna.

Hürmüz Boğazı'nı da kapatmışlar zaten. Bittik gibi bir şey oldu... Brent petrol şu an 75 dolarda sanırım. 100-150 doları rahat görür. Bu da kıyafet, yakıt ve tüketim ürünlerine zam demektir. Durum çok ciddi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Emekli ABD albayı 2 hafta önce söylemişti. Bugün İran'ı vurmaya başladılar. Birkaç gün sonra sıra bize gelecek, bombalamaya başlayacaklar.

WW3 çıktı denilebilir artık resmen. Herkes birbirini bombalıyor.

Nasıl olacak o? NATO'dayız ya hani, ki bizi istedikleri gibi kullanıp yönlendirebiliyorlar. Neden böyle bir şey yapmak istesinler?

Ne istediğini yapmamışlar. Amerika'nın da bizi bombalasın. Dünya kadar yolcu uçağı satın almışlar. 3 kat pahalı sıvılaştırılmış doğal gaz almışlar. Karşımda Hollywood'da bile böyle kolay idare edilebilen insanları bulamazsın diye TV'de rezil edilmişliğimiz var. Parasını verdiğimiz uçağı bize vermemiş, sesimiz çıkmamış. Hangi dediğini yapmamış bu hükümet? Neyini vuracak?

Ben sana diyeyim, CHP binasına roket atabilir belki. Dur, kardeşim, seçimi kazanmayın diye.

Arzı Mev'ud, Greater Israel dediğinizde bazıları sizi antisemitist, hatta ileri gideyim cihatçı ilan ediyor. Onlara lanet olsun, bu adamlar seni tanımıyor. İşlerine yaramadigin her an onlar için bir potansiyel tehlikesin.

Vakit İsrail tehlikesine karşı tek görüşte bir olma vakti. Hainlere inat çok çalışıp çok üretmekten başka çaremiz yok, yok, yok.