Sen daha da 'Hard' takılıyorsun zaten. Tam çıldırmalık, kopmalık müzikler falan. Varsa gönder reis. Beğenirsem dinler dururum.
Şu zırıltıya taktım bu sıralar 3:00.

Beğeneceğin o tarz bunlar olabilir:

2:05:

Ben de müzikler bitmez. :D

Son düzenleme:
Ağzım kendi kendine "Spinnin' TV" dedi. Sesini bile hatırlıyorum ama buradan nasıl anlatayım, değil mi?

A, buldum, ilk 5 saniye:

Martin Garrix'in ilk ünlendiği zamanlar diye hatırlıyorum, Animals... Ne şarkıydı ama.

Ağzım kendi kendine "Spinnin' TV" dedi. Sesini bile hatırlıyorum ama buradan nasıl anlatayım, değil mi?

A, buldum, ilk 5 saniye:

Mart'in Garrix'in ilk ünlendiği zamanlar diye hatırlıyorum, Animals... Ne şarkıydı ama.

Sonradan ödül de aldı diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim.

Gece gece nostalji dinlettirdin vallahi. :D Güzel zamanlardı.

Yahu onu bunu bırak attığım müzikleri dinledin mi bakayim? Beğendiğin oldu mu? :D

Vallahi dinledim desem yalan olur. Çıtırından bakayım hemen.

1- Blah Blah Blah.
2- Ramelia.
3- Legacy
4- Murder plot

Bunlar hoşuma gitti.

@1538

Belki bazılarını sonradan 1-2 defa dinlersem alışırım. Çoğu zaman öyle oluyor bende.

Son düzenleme:
Vallahi dinledim desem yalan olur. Çıtırından bakayım hemen.

1- Blah Blah Blah.
2- Ramelia.
3- Legacy
4- Murder plot.

Bunlar hoşuma gitti.

@1538

Belki bazılarını sonradan 1-2 defa dinlersem alışırım. Çoğu zaman öyle oluyor bende.
İyi sevindim bari. :) Benim eski GYM playlistten arakladim. Artık denk gelirsem bunlar, daha hard'a sardım.

@1538

Diğerleri daha hard bana göre. Mesela "Anadrol" şarkısında çalan ''dan dan dan'' ritmi, diğer attıklarında da var o tarz sarmıyor beni. Sen anladın demek istediğimi.

Son düzenleme: