After Effects 2026'da render çok uzun sürüyor

Kayraa 28

Üstün
Merhaba, normalde böyle olmuyordu ama yaptığım son videoda render işlemi yaklaşık 10 saat sürecek yazıyor.

Video 20 saniyelik bir video. İçinde Magic Bullet, Element, Sapphire gibi plug-in'ler var. Evet, ağırlar biliyorum fakat böyle bir render süresiyle hiç karşılaşmamıştım.
QuickTime render alıyorum, codec ProRes 422 (hepsini denedim, ProRes olanların, ilk başta Animation denemiştim, ondan sonra değiştirdim).

GPU acceleration aç-kapat denedim, CPU multi-task ayarını denedim. Cache sıfırlamayı denedim. Olmadı, Media Encoder'dan H.264 render denedim. Sürekli 1 frame render alıyor, sonraki frame 20 dakika sonra diğer 40-50 frame hızlı hızlı renderlayıp bir frame'de 30 dakika bekletiyor. Gerçekten sıkıldım.
16 GB RAM, RX580 8 GB, Ryzen 7 2700 sistemim var, iyi değil biliyorum fakat yeterli olması gerekiyor. Ne varsa her şeyi denedim, çözümü bulamadım. Çözebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…