Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese merhaba. Afterburner'ı yıllardır kullanıyorum. FPS, GPU ve CPU değerlerini takip ediyorum ancak örneğin %1 FPS Low'u açtığımda bir türlü gelmiyor. Aşağıya bırakacağım ekran görüntüsündeki gibi YouTube incelemelerinde insanlar istedikleri değerleri gösterebiliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Örneğin GPU Fan Speed'i nasıl göreceğim?

1730105785338.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Riva ayarlarından (Altta Setup kısmından) Benchmark mode aktifleştirmen gerekiyor. Bunu ayrıca açman gerekiyor çünkü yanlış bilmiyorsam sistemi ekstra yoran bir ölçüm. Yani testi yaptıktan sonra Benchmark modu kapat.
Rivatuner'ın da açık olması gerekiyor.
Nasıl yapacağınız hakkında bilgi almak için:
@Recep Baltaş hocamın çok güzel ve çok detaylı rehber videosu var, daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir:

Son düzenleyen: Moderatör:
Riva ayarlarından (Altta Setup kısmından) Benchmark mode aktifleştirmen gerekiyor. Bunu ayrıca açman gerekiyor çünkü yanlış bilmiyorsam sistemi ekstra yoran bir ölçüm. Yani testi yaptıktan sonra Benchmark modu kapat.

Çözüm
Tamamdır hocam. Benchmark modunu kapatacağım yaptıktan sonra. Rehberi izledikten sonra yaptım ayarları istediğim gibi özelleştirdim artık.

Ben bunun için benchmark moduna bir tane kısa yol tuşu atadım CTR + B ile benchmark modunu devreye alıyorum. CTL + N ile de benchmark modu sonlandırıyorum. Bu sayede istediğim zaman %1 ve binde bir FPS değerlerini gösterebilir hale geliyorum.

Ben bunun için benchmark moduna bir tane kısa yol tuşu atadım CTR + B ile benchmark modunu devreye alıyorum. CTL + N ile de benchmark modu sonlandırıyorum. Bu sayede istediğim zaman %1 ve binde bir FPS değerlerini gösterebilir hale geliyorum.
Sizin rehberinizi izleyip tuş atadım ben de Recep bey. Teşekkür ediyorum hem geçmişteki rehber de cevabınız için.