Böyle bir savunu olamaz, yaşınız küçük, savunduğunuz görüşlerin çelişkilerini açıklarken çelişkiye düşüyorsunuz. İki, üç hatta beş kez düşündükten sonra yazın bazı şeyleri.Sanki bugune kadar hepsi yasal olarak evleniyordu.
Böyle bir savunu olamaz, yaşınız küçük, savunduğunuz görüşlerin çelişkilerini açıklarken çelişkiye düşüyorsunuz. İki, üç hatta beş kez düşündükten sonra yazın bazı şeyleri.Sanki bugune kadar hepsi yasal olarak evleniyordu.
Ya çok merak ediyorum, sen kaç yaşındasın? Ben 19 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri babamın yanında ticaret öğreniyorum. Yaşımdan daha olgun olduğumu düşünüyorum, saçma sapan yargılama insanları. Benim sektörümde Suriyeli çalışan çok fazla var ve çoğu yasa dışı evleniyor. Zaten bir şey bilmeyen sensin.Böyle bir savunu olamaz, yaşınız küçük, savunduğunuz görüşlerin çelişkilerini açıklarken çelişkiye düşüyorsunuz. İki, üç hatta beş kez düşündükten sonra yazın bazı şeyleri.
Yazının hiçbir yerinde "yasa dışı evlenmiyorlar" demedim "19 yaş ve 15 yaşından beri ticaret öğrenen" birey. Ben sana 5 kere oku demişim, 1 kere bile okumamışsın.Ya çok merak ediyorum, sen kaç yaşındasın? Ben 19 yaşındayım ve 15 yaşımdan beri babamın yanında ticaret öğreniyorum. Yaşımdan daha olgun olduğumu düşünüyorum, saçma sapan yargılama insanları. Benim sektörümde Suriyeli çalışan çok fazla var ve çoğu yasa dışı evleniyor. Zaten bir şey bilmeyen sensin.