Tamamdır araştırıp geri dönüş yapacağım.
Adamın interneti 100Mbps gidip 1000Mbps ürün öneriyorsun…
PCI-Express olur mu kasanın içinden takmanız gerekecek USB'ye oranla daha iyi olur.
Son düzenleme:
Tamamdır araştırıp geri dönüş yapacağım.
PCI-Express olur mu kasanın içinden takmanız gerekecek USB'ye oranla daha iyi olur.
Hocam öneriniz var mı?WiFi 5 destekli olmasına önem gösterin bence, benim de internetim 100 Mbps ama 2.4 Ghz ile 40 Mbps civarında hız veriyor. Tam performansı WiFi 5 ile veya kablo ile veriyor.
Çok pahalı değilse sıkıntı olmaz hocamTamamdır araştırıp geri dönüş yapacağım.
Bütçeye bağlı ama ağ adaptörü için TP-Link öneririm. Ben T4U Plus kullanıyorum.Hocam öneriniz var mı?
Çok pahalı değilse sıkıntı olmaz hocam
Daha uygunu varsa daha iyi olur hocam.Bütçeye bağlı ama ağ adaptörü için TP-Link öneririm. Ben T4U Plus kullanıyorum.
Bütçe ne kadardı? Ona göre öneri yapabiliriz.
Modem ile bilgisayarınızın mesafe durumu nedir?
dBm değerlerine bakmayı unutmayın TP-Link ürün sayfasında teknik özellikler>kablosuz özellikleri>iletim gücü altında yazmaktadır --50 ve üstünü almayın artı olanları alırsanız daha iyi olur.
Router ile yakın arası.5m felan var. Ama arada duvar var
Hocam iletim gücü hepsinde yazıyor mu? Çünkü ben baktıklarımda yazmıyordBm değerlerine bakmayı unutmayın TP-Link ürün sayfasında teknik özellikler>kablosuz özellikleri>iletim gücü altında yazmaktadır --50 ve üstünü almayın artı olanları alırsanız daha iyi olur.
Şu ürüne bir bakabilirsiniz dBm oranı baya iyi.