Sizi bilmem ama zamaninda baya bir vakit gomdum ondan dolayi AOE 4 derim daha hic oynamadim.
Ne yönlerden üstün hocam peki? Eski olan bu diye azıcık ön yargılıyım. Ayrıca başka insanlarla da kapışmak istiyoruz. Yeni versiyonda daha çok oyuncu yok mudur online için?
Online açıdan hangisi daha iyidir sizce? Hem arkadaşlarla kapışmak olsun, hem de arkadaşlarla birleşip diğerleriyle kapışmak olsun.Arayüz kolaylığı olsun, yapay zekanın Age of 4'ten bile daha iyi olması olsun , Age of 3'te de olan ekstradan yer kaplayan binaların olmaması vb. daha çok artısını sayarım da şimdilik bu kadarı yeterli. Saf bir oyun istiyorsan Age of Empires 2 en iyi Age of oyunudur.
Online açıdan hangisi daha iyidir? Sizce? Hem arkadaşlarla kapışmak olsun, hem de arkadaşlarla birleşip diğerleriyle kapışmak olsun
Ben oyunu tarihsel olarak 1999 değil de The Conquerors genişletme paketi sonrasından yani 2000'den itibaren dikkate alıyorum. Bu da yaklaşık 25 senelik bir geçmiş yapar. Hesaplamayı uzatmayacağım ama günde yaklaşık 1 saat vermiş olsanız (ki benim örneğimde daha fazlasını da veriyoruz) Total'de 10.000 saati çok rahat aşıyorsunuz.