nrywq4

Başarılı
Yer
İzmir
Merhaba, fethettiğim yerleri doğrudan topraklarıma katıyorum; acaba yanlış mı yapıyorum? Vasallaştırmalı mıyım? Asimile etmeme rağmen sürekli isyan çıkıyor ve bu yüzden fetih yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vassallaştırma, eninde sonunda bağımsız oluyor. Asimile etmen lazım vergileri kısabilirsin hatta ekonomin iyiyse üretimden iyi gelir elde ediyorsan vergileri tamamen sıfırlayabilirsin de. Veya daha farklı bir bakış açısıyla gideyim Mallar'a yapılan harcamaları arttır, bu sayede hem nüfus hem de mutluluk artar. Mutluluk oranı düşük olan yerlerde festival yap ki orada isyan çıkma ihtimali azalsın.

Vassallaştırma, eninde sonunda bağımsız oluyor. Asimile etmen lazım vergileri kısabilirsin hatta ekonomin iyiyse üretimden iyi gelir elde ediyorsan vergileri tamamen sıfırlayabilirsin de. Veya daha farklı bir bakış açısıyla gideyim Mallar'a yapılan harcamaları arttır, bu sayede hem nüfus hem de mutluluk artar. Mutluluk oranı düşük olan yerlerde festival yap ki orada isyan çıkma ihtimali azalsın.

Vergi 0 idi bir savaşa girdim Anadolu'nun her köşesinde isyan çıktı. Çok garip bir oyun.

Mutluluk 70 civarıydı savaş yorgunluğuuna nereden bakıyoruz yazıyor mu?
1770501315483.webp