Win+R > dxdiag > ekran > sağ tarafta "sürücüler" yazıyor alt başlığında "Özellik" var.Ya benim bilgisayarda DirectX kaç var nereden bakabilirim?
Win+R > dxdiag > ekran > sağ tarafta "sürücüler" yazıyor alt başlığında "Özellik" var.Ya benim bilgisayarda DirectX kaç var nereden bakabilirim?
Win+R > dxdiag > ekran > sağ tarafta "sürücüler" yazıyor alt başlığında "Özellik" var.
Ekran kartınız nedir?
Radeon Vega 8
DirectX 12 destekliyor fakat neden açılmıyor bilmiyorum. Bende de açılmıyor. Oyunun sistem bilgisinde DirectX 12 istiyor. Flashpoint ile oynuyorum.
20 senelik oyun neden DirectX12 ile uğraşıyor neden anlamadım çok saçma. DLSS'de destekliyor mu?DirectX 12 destekliyor fakat neden açılmıyor bilmiyorum. Bende de açılmıyor. Oyunun sistem bilgisinde DirectX 12 istiyor. Flashpoint ile oynuyorum.
Flashpointten oynadığım için orijinal oyununda bu yoktur. Siz de oradan oynayın bence.Eki Görüntüle 139948
İmpossible modu tekte bitirdim. Asla çocukluğumdaki kadar zor değil.
Askerli yere gelince sadece 2000'lik silahlı askeri spamlayın, zaten XP olarak sürekli yetenek atınca öne geçiyorsunuz. Eskiden böyle bir şey yoktu, 2K'lık silahlı asker spamlayın kazanırsınız tank bile atsa alıyorsunuz![]()
Çok çok teşekkür ederim. Sonunda en çok oynamak istediğim oyunu sorunsuz oynayacağımFlashpointten oynadığım için orijinal oyununda bu yoktur. Siz de oradan oynayın bence.
Oyunu geliştiren ekib düzeltti sorunu. @Silinen üye