Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Maalesef ekran görüntüsü atamıyorum.
Peki, o zaman bana şu 3 yerde ne yazdığını söyleyebilir misin?
1709665244595.webp

Peki, o zaman bana şu 3 yerde ne yazdığını söyleyebilir misin?
Eki Görüntüle 24691
Hiç bir şey yazmıyor hocam. Boş yani.

Hiç bir şey yazmıyor hocam. Boş yani.
Windows Defender tam tarama sırasında dondu ve otomatik olarak taramayı bitirdi. Tehdit bulamadı.

Arkadaşlar format atarak virüsü temizledim. Şu an öyle bir işlem yok. Bilgi olarak ben de Windows Defender ve Malwarebytes bulamadı. Bir şeyleri indirirken dikkatli olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sanırsam olayın Adobe ile uzaktan yakından alakası yok. Şu anda fark ettim. Güncelleştirmeleri yükledikten sonra geliyor bu şey.

Hocam nasıl sakin oluyorsunuz? Ben bu olayi yasasaydim kalp krizi geçirirdim.
Olamıyorum zaten kalp krizi geçiriyorum ve bu işlem yine geldi.

Bende nedense oyle bir program yok, fakat umarim rahatlarsiniz.
Bilmiyorum, halen rahat değilim niye oldu anlayamıyorum.

Arkadaşlar bunun açıklamasını kısaca yapayım. Kendimde güncellemeleri yükledikten sonra geldi bu işlem yani büyük ihtimal zararlı bir işlem değil. Ancak sizde çok fazla CPU ve bellek kullanımı varsa dikkat etmeniz gerek. Zira bu dosyanın kopyası yapılıp virüs gibi kullanılabilir. Ancak bende yeni güncelleştirmeleri yükledikten sonra geldi sizleri bilemem. Bu da çözüm olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum, halen rahat değilim niye oldu anlayamıyorum.

Arkadaşlar bunun açıklamasını kısaca yapayım. Kendimde güncellemeleri yükledikten sonra geldi bu işlem yani büyük ihtimal zararlı bir işlem değil. Ancak sizde çok fazla CPU ve bellek kullanımı varsa dikkat etmeniz gerek. Zira bu dosyanın kopyası yapılıp virüs gibi kullanılabilir. Ancak bende yeni güncelleştirmeleri yükledikten sonra geldi sizleri bilemem. Bu da çözüm olsun.
güncelleme yaptıktan sonra geldiğinde tekrardan microsoft yazan yer boş muydu