Çözüldü AggregatorHost.Exe nedir, virüs müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Uzun süre oldu, hesap kapalıydı. Görmemişim, kusura bakma. Evet, hâlâ boştu.
Hocam bunu normalde görüyordum AggregatorHost diye bir işlem genelde oluyordu. Bugün baktığımda ise görev yöneticisinde gözüken adı AggregatorHost.exe olmuştu bir işkillendim çünkü uygulama isminin yanında hiç exe yazmazdı. System32 den baktığımda ise 29 Ağustos 09:01 geçe oluşturulmuş yani o an ben bilgisayarı yeni formatlamıştım, format esnasında Windows tarafından yüklenmiş. Görev yöneticisinde neden isminin yanına .exe geldiği hakkında bir bilgim yok ama uygulamanın ayrıntılar kısmında dijital imza falan da yok şüphelenmeye başladım.

Redditte araştırmam sonucu services.msc'den Bağlantılı Kullanıcı Deneyimleri ve Telemetri adındaki servisi durdurunca buda kapanıyormuş, denedim ve cidden kapandı.

Boşuna paranoyaklık yapmış gibi hissediyorum ama neden hala Microsoft'un imzası yok emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…