Agromot marka akü nereden alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hu tao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 64
  • Etiketler Etiketler
    enerji

Hu tao 30

Üstün
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Selam dostlar,

İyi akşamlar. 12V 100Ah Agromot jel aküm var karavanımda, 1 adet mevcut. Tabii 100Ah yetersiz kalıyor; inverter, klima, buzdolabı sömürüyor. Aynı marka 1 adet daha Agromot marka akü alacaktım, internette satıcı yok, hepsinde stok yok. Ben de anladım, Bursa'da fabrikası vardı, eskiden gitmiştim. Bursa'ya yolum düştü, bugün gittim fabrikaya, kapatmışlar sanırım. 2. el almayı düşünüyorum ama 2. el de bile yok. Başka marka da koymak istemiyorum; iç dirençleri, farklılıkları vb. olur diye. Sizce farklı bir marka mı koymalıyım yoksa 2. el aynısından mı alsam?

Çözüm yöntemi bulamadım, ne yapsam?

Hocam bulunamıyorsa https://www.trendyol.com/lexron/105...u-p-801753054?boutiqueId=61&merchantId=634861 bunu tavsiye ederim. Ay oldu ama ürün güzel, memnunum.

İkince elde olanların kaç kere dip şarjı gördüğünü bilmediğimiz için perforrmansından memnun kalmayabilirsin.

Son düzenleme:
Agromot hakkında ürettikleri ürünlerin kalitesi bakımından son zamanlarda çokça şikayet vardı, firma şuan kapalı. Karavan için sulu akü yerine LiFePO4 akü almanızı öneririm.

Agromot hakkında ürettikleri ürünlerin kalitesi bakımından son zamanlarda çokça şikayet vardı, firma şu an kapalı. Karavan için sulu akü yerine lifepo4 akü almanızı öneririm.

Bütçe sıkıntısı yoksa bu daha iyi olur.

LiFePO4 şu an alacak bütçem yok, bir de biri 100, biri 105; sorun olur mu hocam? Her iki akü de eşit olsa daha iyi değil mi?

Bunu alacağım hocam, adamla pazarlıkta yaptım, konuştuğumda çok az şarj olduğunu söyledi. https://shbd.io/s/G6JEO1tY

Alacağınız yeni akü veya 2. el akü ile elinizdeki akünün yaşlanma oranları farklı olacağı için birbirlerini kötü yönde etkileyeceklerini düşünüyorum. Elinizdeki ile bir süre devam edip sonrasında yeni bir akü grubu oluşturmanız bence daha mantıklı olacaktır.

Benim akım 2025 üretimli hocam, adamla da konuştum, o da 2025 dedi bana. O da karavanda az kullanmış, hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. Riske girip alacağım sanırım hocam; ya 2-3 yıl sonra da LiFePO4'e geçerim artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…