Merhaba.
Tebilon ve İtopya hariç nereden işlemci satın alabilirim? Amazon'da bir tane buldum 7800X3D satan bir satıcı acaba oradan alınır mı?
Ekran kartım 7700XT işlemcim 7500F fakat çok ısınıyor özellikle God of War ve Last of Us gibi oyunlarda. Onun için bu işlemciyi almak istiyorum.
Amazon'dan al ama satıcısı Amazon olanlardan al.

Bısındığı için işlemci değiştirilmez. 7800X3D daha çok ısınacak. Soğutmanız yetersiz olabilir. Önce buna bakmanızı tavsiye ederim, ayrıca 70-80 derecelerden korkmayın bir sorun yaratmaz işlemciye.

%100 kullanıyor, işlemciyi oyunlarda 90-95'i görüyor. Bu söylediğim oyunlarda. Hatta 2-3 saat oyunda kaldıktan sonra reset atıyor.

Amazon satış sonrası destekte beni bugüne kadar hiç üzmedi. Satıcıya dikkat etmek aracılığıyla Amazon derim. Bazen Tebilon, İncehesap gibi sitelerde kendi sitelerinden biraz daha pahalı fiyata satabiliyor ama taksit imkanınız olduğu için rahat olabiliyor.

%100 kullanıyor, işlemciyi oyunlarda 90-95'i görüyor. Bu söylediğim oyunlarda. Hatta 2-3 saat oyunda kaldıktan sonra reset atıyor.

Bu sorun işlemciyle alakalı değil soğutma ile alakalı. 7500F ısınma yüzünden reset atıyorsa 7800X3D daha beter olur şu anki soğutma ile.