Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Spydea

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba, dualboot Linux Windows kurulumu yapmak için Windows 11'den Windows 10'a döndüm çünkü 11'in bazı yerlerde yaptığı hantallık beni deli ediyordu. Stock Windows 10 yerine önce AtlasOS'un 21H2 (ISO'lu versiyonu) versiyonunu kurdum. En başta hatasızdı, sonrasında sürücüleri kurdum ve yeniden başlattım. Yeniden başlattıktan sonra her oturum açışımda bu hatayı 5 kere vermeye başladı ama hiçbir soru çıkartmıyordu kullanımda. Sürücü kaynaklı sanıp ekran kartı sürücüsünü DDU ile silmeye çalıştım, silerken de bu hatayı verdi ama sildi. Sorunun Atlas'ta olduğunu düşünüp ggOS'a geçtim ama onda da bu durumu yaşadım. Stock Windows 10'a geçmektense bu hata çözülebiliyorsa bunu çözmeye çalışacağım. Stock Windows kullan demez iseniz sevinirim.

Hata:
agsrunner.bin.webp

Kod:
The exception unknown software exception (0xe0434352)
occurred in the application at location 0x00007FF9A9DA3E49.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Intel + NVIDIA olan sistemde gayet normal bir durum.
Siz dedikten sonra çözdüm hocam, teşekkür ederim. Detaylı çözüm şu şekilde:
  1. Intel sürücüsünü ve Intel Arc Control uygulamasını silin, yeniden başlatmaya gerek yok.
  2. Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics - Windows* linki üzerinden ekran kartı sürücümü indirdim.
  3. Yüklediğim uygulamayı 7-Zip ile klasöre çıkarttım.
  4. Aygıt Yöneticisi üzerinden ekran kartıma geldim ve sürücüyü güncelleme seçeneğini işaretledim.
  5. Orada sürücü dosyalarını kendim seçmek istediğimi seçtim ve çıkarttığım klasörde bulunan "Graphics" klasörünü seçtim.
  6. Sürücü yüklendikten sonra yeniden başlattım.
  7. Intel® Grafikleri Kontrol Merkezi - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store bu link üzerinden kontrol yazılımını yükledim.
  8. Sorun çözüldü.
Agsrunner.bin öğesi, Intel Graphics Command Center'ın bir parçası olarak, özellikle 'AutoGameSettings' bileşeni için yüklenir. Intel sürücüsünü elle güncellemeyi deneyin.
Hemen deniyorum hocam, ama bu hata aynı kodlar ile NVIDIA sürücüsünü silerkende çıkıyordu ekrana. Konuda bunu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Intel + NVIDIA olan sistemde gayet normal bir durum.
Siz dedikten sonra çözdüm hocam, teşekkür ederim. Detaylı çözüm şu şekilde:
  1. Intel sürücüsünü ve Intel Arc Control uygulamasını silin, yeniden başlatmaya gerek yok.
  2. Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics - Windows* linki üzerinden ekran kartı sürücümü indirdim.
  3. Yüklediğim uygulamayı 7-Zip ile klasöre çıkarttım.
  4. Aygıt Yöneticisi üzerinden ekran kartıma geldim ve sürücüyü güncelleme seçeneğini işaretledim.
  5. Orada sürücü dosyalarını kendim seçmek istediğimi seçtim ve çıkarttığım klasörde bulunan "Graphics" klasörünü seçtim.
  6. Sürücü yüklendikten sonra yeniden başlattım.
  7. Intel® Grafikleri Kontrol Merkezi - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store bu link üzerinden kontrol yazılımını yükledim.
  8. Sorun çözüldü.

Çözüm