Merhaba,
Bu iki konuyu açmıştım:
Aslında iş emri vs. oluşmuş ama babama düşmemiş takip numarası.
Dün kontrol ettiğimizde AGT Kurye'nin paketi iade ettiğini ve adres tanınmıyor nedeniyle modemin gelmediğini anladık.
444 0 375'i aradık, şikayet oluşturdular.
Bunun harici yapmamız gereken şey nedir? Dün AGT Kurye'ye yeni adresi ilettik bu arada.
Bu iki konuyu açmıştım:
Merhaba,
Babam Türk Telekom'dan 22 Ekim 2025 itibarıyla modem yükseltme talebinde bulundu ve 5 gün içinde geleceğini ve kargoyla geleceği söylendi. Araştırmalarım sonucunda Türk Telekom'un AGT Kurye ile anlaşmalı olduğunu gördüm.
AGT Kurye veya Türk Telekom'dan hala kargo takip numarası düşmedi şu ana kadar ve sözleri dolmak üzere.
Ne yapabilirim?
Babam Türk Telekom'dan 22 Ekim 2025 itibarıyla modem yükseltme talebinde bulundu ve 5 gün içinde geleceğini ve kargoyla geleceği söylendi. Araştırmalarım sonucunda Türk Telekom'un AGT Kurye ile anlaşmalı olduğunu gördüm.
AGT Kurye veya Türk Telekom'dan hala kargo takip numarası düşmedi şu ana kadar ve sözleri dolmak üzere.
Ne yapabilirim?
- 144
- kurye takip
- Forum: Türk Telekom
22 Ekim'de babam modem yükseltme talebinde bulundu. Sürekli altyapı sorgulamalarında iş emrine bakıyorum, İş emri yok. AGT'den de gelen bir takip numarası bile yok.
Bir de demişler 5 gün içinde teslimat diye. Yalanınız batsın. 31 Ekim oldu hala iş emri kovalıyoruz.
Ne yapabilirim bu iki firmaya?
Bir de demişler 5 gün içinde teslimat diye. Yalanınız batsın. 31 Ekim oldu hala iş emri kovalıyoruz.
Ne yapabilirim bu iki firmaya?
- 144
- kurye takip telekom türk
- Forum: Tüketici Hakları
Aslında iş emri vs. oluşmuş ama babama düşmemiş takip numarası.
Dün kontrol ettiğimizde AGT Kurye'nin paketi iade ettiğini ve adres tanınmıyor nedeniyle modemin gelmediğini anladık.
444 0 375'i aradık, şikayet oluşturdular.
Bunun harici yapmamız gereken şey nedir? Dün AGT Kurye'ye yeni adresi ilettik bu arada.
Son düzenleyen: Moderatör: