Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Ziraat Bankası'ndan kartımı Visa olarak değiştirmeleri için talepte bulundum. Salı günü saat 5'te AGT kuryeye verilmiş kart. Dün sabah dağıtıma çıkmasına rağmen hala gelmedi, şimdi baktığımda ise hala dağıtımda gözüküyor. Üstelik kurye takip sistemleri de çalışmıyor, kurye hep aynı yerde gözüküyor.

Sanırım canlı destekleri de yok, numaralarını aradım ama müşteri hizmetlerine ulaşamadım.

Bir de kargonun tahmini teslim tarihi 12 Kasım olarak gözüküyor ama daha dün sabah dağıtıma çıkan kargo için neden bu kadar ileri bir tarih verilmiş anlamış değilim.

Sizce kargom ne zaman gelir? Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
12 kasım gozukuyorsa 12 kasımdan önce gelmesi biraz zor.
Hocam ziraat bankasından gelen mesaj;

IMG_20251106_174431.webp

Gecen sefer de kartın teslimi yine çok ileri gösteriyordu. Sonra bu SMS geldi ve aynı gün içerisinde elime ulasmisti kart. Bir de dağıtıma çıkan bir gönderi maksimum 1-2 günde gelmesi gerekmiyor mu? 12 kasıma bir hafta kala dağıtıma çıkmış ve sürekli şubeye dön, oradan tekrar dağıtıma çık gibi bir döngü mü var yoksa?

Hocam Ziraat Bankası'ndan gelen mesaj;

Eki Görüntüle 199352

Gecen sefer de kartın teslimi yine çok ileri gösteriyordu. Sonra bu SMS geldi ve aynı gün içerisinde elime ulasmisti kart. Bir de dağıtıma çıkan bir gönderi maksimum 1-2 günde gelmesi gerekmiyor mu? 12 Kasıma bir hafta kala dağıtıma çıkmış ve sürekli şubeye dön, oradan tekrar dağıtıma çık gibi bir döngü mü var yoksa?

Olabilir o kargo cok berbat. Bir kere tecrubem olmustu ne zaman gelecegi kesin degil ve şubeleri yok yani. Gidip alamiyorsun. 😅 Dusunsene calisiyorsun isin 21.00'da bitiyor bu kargo yuzuzunden kisir donguye giriyor surekli.

Olabilir o kargo cok berbat. Bir kere tecrubem olmustu ne zaman gelecegi kesin degil ve şubeleri yok yani. Gidip alamiyorsun. 😅 Dusunsene calisiyorsun isin 21.00'da bitiyor bu kargo yuzuzunden kisir donguye giriyor surekli.
Ziraat neden bu bankayla çalışıyor anlamış değilim. Aslında geçen sefer bir problem yaşamadım sagsalim gelmişti kargom ama şimdi yaşıyorum ne yazık ki. Umarım en yakın zamanda gelir.