U Uranos 9 Bilgin Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.159 Çözümler 2 Beğeniler 1.552 Yer Adana Bugün 17:44 #1 Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim.
Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim.
4719 5 Üstün Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 587 Çözümler 2 Beğeniler 468 Bugün 17:50 #2 Komik adam ya.
KS KS U Uranos 9 Bilgin Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.159 Çözümler 2 Beğeniler 1.552 Yer Adana Bugün 17:51 #3 4719 dedi: Komik adam ya. Genişletmek için tıkla... Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor.
4719 dedi: Komik adam ya. Genişletmek için tıkla... Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor.
Captain Skriniar 104 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.454 Çözümler 1 Beğeniler 948 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 17:52 #4 Zehra, Vargas'ın arka tarafına vurmuştu. Buna bile ''ne biçim terbiyesizlik'' tarzı yorumlar gelmişti. Aynı zihniyetin hoca versiyonu. Uranos dedi: Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Beyinleri yıkandığı için normaldir yazmaları.
Zehra, Vargas'ın arka tarafına vurmuştu. Buna bile ''ne biçim terbiyesizlik'' tarzı yorumlar gelmişti. Aynı zihniyetin hoca versiyonu. Uranos dedi: Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Beyinleri yıkandığı için normaldir yazmaları.
Michael MYERS 104 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.461 Çözümler 98 Beğeniler 6.923 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:53 #5 Yorum yapmaya gerek yok. Bunun gibi... Şahsiyetler yüzünden İslam lekeleniyor.
4719 5 Üstün Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 587 Çözümler 2 Beğeniler 468 Bugün 17:53 #6 Uranos dedi: Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bizim milletin aklı olsaydı şimdiye gelişirdik.
Uranos dedi: Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bizim milletin aklı olsaydı şimdiye gelişirdik.
Andrea Kimi Antonelli 104 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.255 Çözümler 4 Beğeniler 615 Bugün 17:55 #7 Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... Voleybol izlemem de sevmem de fakat hani abartılmamış mı ya burada biraz nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorum da neyse saçma diyeyim geçeyim bari.
Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... Voleybol izlemem de sevmem de fakat hani abartılmamış mı ya burada biraz nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorum da neyse saçma diyeyim geçeyim bari.
KS KS U Uranos 9 Bilgin Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 2.159 Çözümler 2 Beğeniler 1.552 Yer Adana Bugün 17:57 #8 Michael MYERS dedi: Yorum yapmaya gerek yok. Bunun gibi... Şahsiyetler yüzünden İslam lekeleniyor. Genişletmek için tıkla... Başımıza Allah kesildiler tövbe estağfurullah, İslam inancım sonsuz ama böyle zihniyetler yüzünden birine Müslümanım derken çekiniyorum.
Michael MYERS dedi: Yorum yapmaya gerek yok. Bunun gibi... Şahsiyetler yüzünden İslam lekeleniyor. Genişletmek için tıkla... Başımıza Allah kesildiler tövbe estağfurullah, İslam inancım sonsuz ama böyle zihniyetler yüzünden birine Müslümanım derken çekiniyorum.
dark_1234 38 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.284 Beğeniler 303 Bugün 17:57 #9 Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... İslamguard.
Uranos dedi: Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... İslamguard.
Michael MYERS 104 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.461 Çözümler 98 Beğeniler 6.923 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 17:59 #10 Uranos dedi: Başımıza Allah kesildiler tövbe estağfurullah, İslam inancım sonsuz ama böyle zihniyetler yüzünden birine Müslümanım derken çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Utanacak bir şey yok. Böyle kuklaların gerçekten hacı hoca olduğuna inanıp da İslam'a yersizce nefret duyanlar utansın.
Uranos dedi: Başımıza Allah kesildiler tövbe estağfurullah, İslam inancım sonsuz ama böyle zihniyetler yüzünden birine Müslümanım derken çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Utanacak bir şey yok. Böyle kuklaların gerçekten hacı hoca olduğuna inanıp da İslam'a yersizce nefret duyanlar utansın.