Detaylar
Kim cevapladı?Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor.
Captain Skriniar 104
Üstün
Zehra, Vargas'ın arka tarafına vurmuştu. Buna bile ''ne biçim terbiyesizlik'' tarzı yorumlar gelmişti. Aynı zihniyetin hoca versiyonu.
Beyinleri yıkandığı için normaldir yazmaları.Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor.
Yorum yapmaya gerek yok. Bunun gibi... Şahsiyetler yüzünden İslam lekeleniyor.
4719 5
Üstün
Ben herkes linç eder sanıyordum fakat kadınlar bile yorumlara “hocamız sonuna kadar haklı” yazmış. Sonumuz hiç iyi gözükmüyor.
Bizim milletin aklı olsaydı şimdiye gelişirdik.
Andrea Kimi Antonelli 104
Üstün
Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim.
Voleybol izlemem de sevmem de fakat hani abartılmamış mı ya burada biraz nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorum da neyse saçma diyeyim geçeyim bari.
Başımıza Allah kesildiler tövbe estağfurullah, İslam inancım sonsuz ama böyle zihniyetler yüzünden birine Müslümanım derken çekiniyorum.Yorum yapmaya gerek yok. Bunun gibi... Şahsiyetler yüzünden İslam lekeleniyor.
dark_1234 38
Yetkin
Ne düşünüyorsunuz? Ben savunmuyorum tabii ki böyle bir şeyi yanlış anlaşılma olmasın, sadece gördüğümü paylaşmak istedim.
İslamguard.
Utanacak bir şey yok. Böyle kuklaların gerçekten hacı hoca olduğuna inanıp da İslam'a yersizce nefret duyanlar utansın.Başımıza Allah kesildiler tövbe estağfurullah, İslam inancım sonsuz ama böyle zihniyetler yüzünden birine Müslümanım derken çekiniyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
"Ne düşünüyorsunuz?" Konularına sadece beğenmeme atanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Andrea Kimi Antonelli