Makaleler
1
Merhaba. Bilgisayarı masanın üstüne koyuyorum genelde. Bilgisayar masam yok. Laptop açıkçası. Mouse pad ahşaptan, tahtadan olmasını istiyorum. Nasıl desem, her defasında A4 kağıdı üzerinde kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skatezler zarar görür bir maddeyle falan kaplanması lazım tahtanın. Ahsaba vereceğiniz parayla kumaş mouse pad alsaniz işiniz çözülür zaten neden ahşap?

Merhaba. Bilgisayarı masanın üstüne koyuyorum genelde. Bilgisayar masam yok. Laptop açıkçası. Mouse pad ahşaptan, tahtadan olmasını istiyorum. Nasıl desem, her defasında A4 kağıdı üzerinde kullanıyorum.
Arkadaş sanırım taşınabilir her yerde düz alan kullanabilmek için ahşap demiş, daha önce hiç görmedim ahşap olanı. Ama cam mouse padler var ama ciddi anlamda pahalı.

Arkadaş sanırım taşınabilir her yerde düz alan kullanabilmek için ahşap demiş, daha önce hiç görmedim ahşap olanı. Ama cam mouse padler var ama ciddi anlamda pahalı.

Ucuz bir alternatif olarak hard pad tercih edilebilir.

Tavsiye etmem öncelikle yüzeyin aşırı iyi hazırlanması ve pürüzsüzleştirilmesi gerekiyor ayrıca ahşap üzerine muhtemelen yine kaplama atılması gerekecek. Ek olarak ahşap da bakımlarını da düzenli olarak yapmanız lazım ki uğraşmaya değmez.