Makaleler
23
İsmi lazim degil. Populer bir e-ticaret platformu cok satan urunler icin AI degerlendirme ozeti yayinliyor. Bu Techolay Sosyal icin uygulanabilir. Sevgili TecholAI populer bir konunun ozetini cikarirsa yapay zeka buyuk kolaylik saglamis olur sosyal deneyimi acisindan. Siz ne dersiniz?
Ornek fotograf.

Screenshot_20250603_203940_Chrome.webp

Artı 16 Eksi
İsmi lazim degil. Populer bir e-ticaret platformu cok satan urunler icin AI degerlendirme ozeti yayinliyor. Bu Techolay Sosyal icin uygulanabilir. Sevgili TecholAI populer bir konunun ozetini cikarirsa yapay zeka buyuk kolaylik saglamis olur sosyal deneyimi acisindan. Siz ne dersiniz?
Ornek fotograf.

Eki Görüntüle 152400
Konuları hortlatmak veya boş mesaj kasmanın önüne geçilebilir. Artıladım.

Pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Böyle bir şeyin olması forum kültürünü de biraz zedeler bence, yapay zeka iyi güzel bir şey ancak her şeyi de buna teslim etmememiz gerekiyor. Bırakın kullanıcılar 2 cümle fazladan okumaya tembellik etmesin. Olacaksa bile yalnızca kullanıcı incelemeleri kategorisinde falan olması taraftarıyım.

Pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Böyle bir şeyin olması forum kültürünü de biraz zedeler bence, yapay zeka iyi güzel bir şey ancak her şeyi de buna teslim etmememiz gerekiyor. Bırakın kullanıcılar 2 cümle fazladan okumaya tembellik etmesin. Olacaksa bile yalnızca kullanıcı incelemeleri kategorisinde falan olması taraftarıyım.
Fikrine saygi duyuyorum. Fakat insanlar artik kitap ya da makale falan okumuyor. Bu devirde hangi kaynak en kisa sekilde bir seyi cozume kavusturursa o kaynak kaale aliniyor. Mesela Recep Agabey'in videolari hep kisa cozum videolari. Ozellik Discord hakkinda cektigi videolar cok fazla izlendi. Neden? Cunku hem kisa hem de cozum sunuyor. Bu yuzden insanlar oraya atliyor. Yani forumu kullanan insanlarin buyuk cogunlugu okumayi sevmiyor. Bende boyle bir onerinin hayata gecirilmesini kullanicinin isine gelecegini dusunuyorum ve sicak bakiyorum.