Rehber AI Kullanıcı Adı Oluşturma Aracı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saitama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 706
Belki aldığınız kaynak ChatGPT'den almıştır, çeviriyi kendiniz mi yaptınız DeepL gibi bir araçla mı yoksa?
Merhabalar. Ben site üzerinden inceleme yaparak buraya yazdım. O siteyi referansım olarak aldım.

Ve ayrıca Chatgpt hakkında şunu belirtmek isterim.

@Furkan Karagülle hocamızda Chatgpt kullanmış olması gerekiyor bence mantıksız.

Üslupta sorun var demesinin sebebi bu olabilir bence.

Eki Görüntüle 4006
Technopat'ta kardeşime almak istediğim motorla ilgili yazdığım bir konuyu ChatGPT ile paylaşıp onun yazıp yazmadığını sordum. Sence o mu yazmıştır yoksa bu bir hata mıdır Umut? Bu kadar ön yargılı olma. Yapay zeka araçlarına güvenmeyiniz. Kusursuz değiller. %99 doğru bilgi verdikleri mesajdan sonra %99 yanlış ve alakasız bilgiler de verebilirler. ChatGPT kullanımı ile ilgili yasak getirilirse bu şekilde yapılan yorumlardan dolayı getirilir. Önüne geçmek istediğimiz şey tam da bu işte. Körü körüne yapay zeka araçlarına güvenmek.

Arkadaşın yazım stili doğal değil, YouTube videolarına atılan bot reklamlarına benziyor.

Bu sebeple o tarz bir yorum yaptım. ChatGPT ile alakası yok. Bilinçli olarak mı böyle bir üslup kullanıyor yoksa kendiliğinden mi böyle emin değilim ancak kendini bu konuda geliştirmesini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…