Sadece text kullanacağım, görsel veya video oluşturma yapmayacağım. Modeller arası kalite farkı veya kota var mı?
Text de bile mi kota var? Kodlama veya derin araştırma yapmayacağım.Kalite farkı yok, kota farkı var.
Plus kullanırken 25-30 civarı bir 3 Pro kotası var. Pro'da ise 100 sanırım.
Plus kullanırken her soruyu 3 Pro'ya sorma rahatlığında değilsin, sadece önemli soruları sorma ihtiyacı duyuyorsun. Pro'da ise rahatsın.
Evet. Mesaj sayısında kota var.Text de bile mi kota var? Kodlama veya derin araştırma yapmayacağım.
Konuyu genel olarak değil, sorulan soruya göre cevap verdim. Yanlış biligilendirme yok yani ondan yana sıkıntı yapmayın.
Sadece uzun metinlerde ufak oynamalar yaptırıyorum veya komple metni baştan yazdırıyorum. Pro'ya gerek var mı benim için? Ödevmiş, projeymiş falan işim yok bunlarla.Aynı şey.
Konuyu genel olarak değil, sorulan soruya göre cevap verdim. Yanlış biligilendirme yok yani ondan yana sıkıntı yapmayın.
Kota yazısını şimdi fark ettim bu arada. Evet, Plus'ta 200 kota sınırı varken Pro'da 1000.
Çok kullanmıyorsan hayır. 200 Kota sınırını dolduracağını düşünmüyorum.Sadece uzun metinlerde ufak oynamalar yaptırıyorum veya komple metni baştan yazdırıyorum. Pro'ya gerek var mı benim için? Ödevmiş, projeymiş falan işim yok bunlarla.
Aylık 200 kotaysa doldururum, çok sık düzenlemeler yaptırıyorum günde 30-50 arası falan eğer günümdeysem.Çok kullanmıyorsan hayır. 200 Kota sınırını dolduracağını düşünmüyorum.
Gündelik için Hızlı, Araştırma ve büyük olabilecek şeyler için Pro öneririm.Aylık 200 kotaysa doldururum, çok sık düzenlemeler yaptırıyorum günde 30-50 arası falan eğer günümdeysem.