Aida64 R7 9800X3D test sonucu nasıl?

UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar yaklaşık 10 dakika bir test ettim. 9800x3D tam yükte 65 Dereceyi geçmedi sizce çok iyi mi ? Sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360MM.

Ek bilgi olarak fotoğraf attım.

Dosya Ekleri

• ıu.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 77
  • l.webp
    38 KB · Görüntüleme: 64
  • t.webp
    237,9 KB · Görüntüleme: 59
  • y.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Arkadaşlar yaklaşık 10 dakika bir test ettim. 9800x3D tam yükte 65 Dereceyi geçmedi sizce çok iyi mi ? Sıvı soğutucum Arctic Liquid Freezer III 360MM.

Ek bilgi olarak fotoğraf attım.
Arctic Liquid Freezer III 360MM sıvı soğutucu ile yaptığınız AIDA64 test sonuçlarına göre:

• Sıcaklık: 65 derece, tam yükte oldukça iyi bir sıcaklık olarak değerlendirilebilir. Genellikle modern işlemciler için 80 derece altı ideal kabul edilir.
  • Sıvı Soğutma Performansı: Yüksek performanslı bir sıvı soğutucu kullanmanız, sıcaklıkları düşük tutma konusunda size avantaj sağlıyor.
  • Diğer Gözlemler:
- CPU kullanımınız %100 gibi gözüküyor; bu, testin işlemi maksimum düzeyde zorladığını gösteriyor.
- Voltaj değerleri (örneğin, 1.075V) oldukça stabil görünüyor.

Bu sıcaklık değeri ve diğer ölçümlerle birlikte işlemcinizin stabil bir şekilde çalıştığını söyleyebilirim. Daha fazla test ve uzun süreli yük altında izleme yapmanız, sisteminizin güvenilirliği için faydalı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…