Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Adil Demirbağ
Uzman
Hocam yorumlarda basim kaçırmadan bahsedenler olmus sorun kronik mi acaba bilginiz var mi?
Kronik bir klavye değil.Hocam yorumlarda basim kaçırmadan bahsedenler olmus sorun kronik mi acaba bilginiz var mi?
Adil Demirbağ
Uzman
Teşekkürler hocam.
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam yorumlarda basım kaçırmadan bahsedenler olmus sorun kronik mi acaba bilginiz var mi?
Bendeki modelde öyle bir sıkıntı yok ama bana gelende space tuşu düzgün değildi, başka keycaps takarak düzelttim. Keycaps konusunda birkaç şikayet daha gördüm.
GameGaraj ile son ve mevcut olarak yaşadığım durumdan dolayı tek önerim: Mümkün mertebe teknik servis/satıcı ile işiniz düşmemeye çalışsın. Yoksa klavye güzel.
Versatil
Uzman
Bendeki modelde öyle bir sıkıntı yok ama bana gelende space tuşu düzgün değildi, başka keycaps takarak düzelttim. Keycaps konusunda birkaç şikayet daha gördüm.
GameGaraj ile son ve mevcut olarak yaşadığım durumdan dolayı tek önerim: Mümkün mertebe teknik servis/satıcı ile işiniz düşmemeye çalışsın. Yoksa klavye güzel.
Hocam merhaba hortlatıyorum kusura bakmayın ama ben de aynı klavyeyi kullanıyorum space tuşu basılı kalıyor yeni space tuşunu nereden alabilirim klavyeme uyumlu olanından?
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Hocam merhaba hortlatıyorum kusura bakmayın ama ben de aynı klavyeyi kullanıyorum space tuşu basılı kalıyor yeni space tuşunu nereden alabilirim klavyeme uyumlu olanından?
Keycaps mi yoksa tuşun kendisi mi takılı kalıyor?
Versatil
Uzman
Keycapsin iç kısmında olan ve Switch'e oturan kısmı çatlamış o yüzden fazla derine oturuyor ve basılı kalıyor.
CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Keycapsin iç kısmında olan ve Switch'e oturan kısmı çatlamış o yüzden fazla derine oturuyor ve basılı kalıyor.
Herhangi bir mekanik klavyenin keycapsinin oturması lazım ama garanti altına almak isterseniz, buna bakabilirsiniz:
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-