23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.595 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.099 31 Aralık 2025 #21 Alessandro Del Piero dedi: Bu mouse ın içini açamam değil mi ? A5 Pro Max'i aldım zaten gelene kadar idare etsin diyorum da olmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Altındaki vidaları sökerseniz açarsınız. Bende A5 Ultra var aynı Shape'e benziyor zaten aynısıdır.
Alessandro Del Piero dedi: Bu mouse ın içini açamam değil mi ? A5 Pro Max'i aldım zaten gelene kadar idare etsin diyorum da olmaz gibi. Genişletmek için tıkla... Altındaki vidaları sökerseniz açarsınız. Bende A5 Ultra var aynı Shape'e benziyor zaten aynısıdır.
KS KS Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 31 Aralık 2025 #22 michaelscofield dedi: Açabilirsiniz, neden açamayasınız? Skatezi sökün, altında vidalar var. Vidaları da sökün, araya ince bir bıçak sokun ve ayırın. Genişletmek için tıkla... Kulağımı yaklaştırdığımda ses ortadaki sensörün altından geliyor du bu arada.
michaelscofield dedi: Açabilirsiniz, neden açamayasınız? Skatezi sökün, altında vidalar var. Vidaları da sökün, araya ince bir bıçak sokun ve ayırın. Genişletmek için tıkla... Kulağımı yaklaştırdığımda ses ortadaki sensörün altından geliyor du bu arada.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 31 Aralık 2025 #23 Alessandro Del Piero dedi: Eki Görüntüle 214820 Eki Görüntüle 214821 Kulağımı yaklaştırdığımda ses ortadaki sensörün altından geliyor du bu arada. Genişletmek için tıkla... PCB sallanmıyor değil mi?
Alessandro Del Piero dedi: Eki Görüntüle 214820 Eki Görüntüle 214821 Kulağımı yaklaştırdığımda ses ortadaki sensörün altından geliyor du bu arada. Genişletmek için tıkla... PCB sallanmıyor değil mi?
KS KS Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 31 Aralık 2025 #24 michaelscofield dedi: PCB sallanmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... PCB dediğiniz nedir acaba?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 31 Aralık 2025 #25 Alessandro Del Piero dedi: PCB dediğiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Komple bu kısım.
KS KS Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 31 Aralık 2025 #26 michaelscofield dedi: Komple bu kısım. Eki Görüntüle 214822 Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sensörün altından ses geliyor ve sensörün altında şeffaf bir şey var o sallanıyor sanırım ondan geliyor.
michaelscofield dedi: Komple bu kısım. Eki Görüntüle 214822 Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sensörün altından ses geliyor ve sensörün altında şeffaf bir şey var o sallanıyor sanırım ondan geliyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 31 Aralık 2025 #27 Alessandro Del Piero dedi: Hayır sadece sensörün altından ses geliyor ve sensörün altında şeffaf bir şey var o sallanıyor sanırım ondan geliyor. Genişletmek için tıkla... PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz.
Alessandro Del Piero dedi: Hayır sadece sensörün altından ses geliyor ve sensörün altında şeffaf bir şey var o sallanıyor sanırım ondan geliyor. Genişletmek için tıkla... PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz.
KS KS Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 31 Aralık 2025 #28 michaelscofield dedi: PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sensörün arkasındaki şeffaf bir şey var görüyorsanız. Şurası orası sallanıyor. michaelscofield dedi: PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Skatezlerin biri biraz yamuldu o olmayınca mouse şu an gayet iyi çalışıyor. Oyun testi yapmadım daha ama. michaelscofield dedi: PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırsam sorunum şöyle hocam. Skatezler varken sensör algılamıyor arada sırada ama skatezleri çıkardığım da sorun yok. Son düzenleme: 31 Aralık 2025
michaelscofield dedi: PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sensörün arkasındaki şeffaf bir şey var görüyorsanız. Şurası orası sallanıyor. michaelscofield dedi: PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Skatezlerin biri biraz yamuldu o olmayınca mouse şu an gayet iyi çalışıyor. Oyun testi yapmadım daha ama. michaelscofield dedi: PCB'yi kaldırın bir bakın, çözemezseniz mecbur idare edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırsam sorunum şöyle hocam. Skatezler varken sensör algılamıyor arada sırada ama skatezleri çıkardığım da sorun yok.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 31 Aralık 2025 #29 Alessandro Del Piero dedi: Sanırsam sorunum şöyle hocam. Skatezler varken sensör algılamıyor arada sırada ama skatezleri çıkardığım da sorun yok. Genişletmek için tıkla... LoD sorunu var muhtemelen.
Alessandro Del Piero dedi: Sanırsam sorunum şöyle hocam. Skatezler varken sensör algılamıyor arada sırada ama skatezleri çıkardığım da sorun yok. Genişletmek için tıkla... LoD sorunu var muhtemelen.
KS KS Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 31 Aralık 2025 #30 michaelscofield dedi: LoD sorunu var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İdare edilir gibi 1 ay 1.5 ay fareyi alamadım. Biraz r1'e güvenip mont sweat aldımda. michaelscofield dedi: LoD sorunu var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu ayar. 1mm dey di 2'ye çektim. Son düzenleme: 31 Aralık 2025
michaelscofield dedi: LoD sorunu var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... İdare edilir gibi 1 ay 1.5 ay fareyi alamadım. Biraz r1'e güvenip mont sweat aldımda. michaelscofield dedi: LoD sorunu var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sanırsam bu ayar. 1mm dey di 2'ye çektim.