Ege Pasha

Üyecik
Elim bir tık küçük, parmaklarım kısa. Anlık olarak Razer Orochi V2 kullanıyorum fakat farenin ömrü doldu. Claw tutuyorum. Hangisi daha mantıklı? AIGO'nun driverlarında sıkıntı olduğunu duymuştum.

Elim bir tık küçük, parmaklarım kısa. Anlık olarak Razer Orochi V2 kullanıyorum fakat farenin ömrü doldu. Claw tutuyorum. Hangisi daha mantıklı? AIGO'nun driverlarında sıkıntı olduğunu duymuştum.

Küçük el parmak kısa claw tutuş ve eski farene bakarsak GM80 Plus gayet iyi olur.

Ama yine de maksimum bütçen nedir?

Küçük el parmak kısa claw tutuş ve eski farene bakarsak GM80 Plus gayet iyi olur.

Ama yine de maksimum bütçen nedir?
1000-1200 maksimum 1500 olur hocam. 1000-1500 diyeyim. Zaten öneri olarak açtım konuyu. İkisinden birisini almayı düşünüyorum fakat şimdi alamayacağım.

AIGO GM80 Plus hakkında şarj almaması ve driver sorunlarını hakkında 2-3 konu görmüştüm, hala bir sıkıntısı var mı acaba?

Ayrıca Fevell Z1 SE'nin kutu içeriği daha geniş sanırım.

1000-1200 maksimum 1500 olur hocam. 1000-1500 diyeyim. Zaten öneri olarak açtım konuyu. İkisinden birisini almayı düşünüyorum fakat şimdi alamayacağım.

AIGO GM80 Plus hakkında şarj almaması ve driver sorunlarını hakkında 2-3 konu görmüştüm, hala bir sıkıntısı var mı acaba?

Ayrıca fevell Z1 SE'nin kutu içeriği daha geniş sanırım.

Evet fevell Z1 SE kutu içeriği olarak daha iyi. Ama bu bütçede yeni üyelere özel 250 lira kuponla bu alınır bence.

Evet fevell Z1 SE kutu içeriği olarak daha iyi. Ama bu bütçede yeni üyelere özel 250 lira kuponla bu alınır bence.

Tamamdır hocam, aklımda bulunsun bu model. YKS'den sonra klavye, mouse, mousepad, kulaklık almayı düşünüyorum. Konuya ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Bütçe dahilinde alınabilecek farklı mouselarda atabilirseniz çok makbule geçer.

Tamamdır hocam, aklımda bulunsun bu model. YKS'den sonra klavye, mouse, mouse pad, kulaklık almayı düşünüyorum. Konuya ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Bütçe dahilinde alınabilecek farklı mouselarda atabilirseniz çok makbule geçer.

Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Attığım aula hem Fevell'den hem AIGO'dan sensör konusunda önde. Onun dışında Fevell Z1 SE daha iyi olur.

Sürücüsü biraz özürlü varda Çince arayüze sahip. Ben normal takılıyorum kablolu kullanıyorum iyi.
Hocam ben genelde yazılımını kullanmıyorum zaten, sadece DPI ve Hz ayarlarını yapıp profile kaydediyorum genelde. GM80 Plus'ta yazılımsız Hz seçme özelliği var mı? Fevell'e göre daha ucuz şahsen onu seçmek isterim.

Hocam ben genelde yazılımını kullanmıyorum zaten, sadece DPI ve Hz ayarlarını yapıp profile kaydediyorum genelde. GM80 Plus'ta yazılımsız Hz seçme özelliği var mı? Fevell'e göre daha ucuz şahsen onu seçmek isterim.
Bilgisayarı sıfırlayıp yazılımı nereden indirdiğimi unuttuğum için yapıyor mu emin değilim ama muhtemelen kaydediyordur.