Hayır, bu veriler hesaba kaydedilir. Yani oyuna sahip olmasanız bile aileden çıkmanız bahsettiğiniz oyun verilerinizi etkilemez.

Screenshot_20260103_214630_Chrome.webp

Benden değil ailedeki diğer üyelerden oynadığım oyunlarda saat ve başarımlar kalıyor mu yani?
Benim bildigim aile sistemine alindiginda seni alan kisinin sahip oldugu tum oyunlar kutuphanene geliyor. Dolayisiyla sahip oluyormus gibi oluyorsun oyunlara, saatler basarimlar senin hesabina kaydedildigi icin, cikman o verileri etkilemez.

Şimdi bakınca fark ettim de profilimde oyunlar kısmında aileden oynadığım oyunlar görünmüyor. Normal mi? Mesela Nier Automata 27 dakika oynamışım ama profilde görünmüyor kütüphaneden ben görebiliyorum sadece.

Şimdi bakınca fark ettim de profilimde oyunlar kısmında aileden oynadığım oyunlar görünmüyor. Normal mi? Mesela Nier Automata 27 dakika oynamışım ama profilde görünmüyor kütüphaneden ben görebiliyorum sadece.
Aileden ciktiysan gorunmez, normal. Bir oyun alip iade etmek gibi iste. Saat ve basarimlar kalir ama oyun gider kutuphaneden.

Aileden ciktiysan gorunmez, normal. Bir oyun alip iade etmek gibi iste. Saat ve basarimlar kalir ama oyun gider kutuphaneden.
Hocam kütüphaneyi demiyorum. Şu anda bir ailedeyim. Ama aileden oynadığım oyun profilimde görünmüyor. Ben kütüphaneden bahsetmiyorum profilimden bahsediyorum. Diğer insanların da görebildiği profil var ya o yani.