CyHaN_Atalay 20

Başarılı
Neredeyse her ay Steam Ailesi daveti alıyorum DM üzerinden. Sıkıntı şu ki ben zaten kuzenle Steam Ailesi oluşturmuştuk çok önceden, lakin bana bunun başkalarıyla yapmamın tehlikeli olduğunu söylemişti. Tehlike derken mesela başka Steam hesabı VAC Ban yerse benim hesapta yiyor mu? Bununla birlikte Steam Ailesi oluştururken şifre veya başka herhangi kritik kişisel bilgi paylaşılmak zorunda kalınıyor muydu?

Neredeyse her ay Steam ailesi daveti alıyorum DM üzerinden. Sıkıntı şu ki ben zaten kuzenle Steam ailesi oluşturmuştuk çok önceden, lakin bana bunun başkalarıyla yapmamın tehlikeli olduğunu söylemişti. Tehlike derken mesela başka Steam hesabı VAC ban yerse benim hesapta yiyor mu? Bununla birlikte Steam ailesi oluştururken şifre veya başka herhangi kritik kişisel bilgi paylaşılmak zorunda kalınıyor muydu?

Tam olarak hangi e-postadan geliyor?

Tam olarak hangi e-postadan geliyor?
E-posta değil aslında, ben Steam'de bolca oyun fotoğrafı paylaşıyorum ve bu fotoğraflarla ilgili Steam de az çok sağlam bir topluluk var. İşte bu yüzden çeşitli insanlar ekliyorum. Onun haricinde DC'den de eklediğim çok oldu veya zamanında beğendiğim bir kaç oyunun sorusunu cevaplandırmak için eklediklerim de oldu. İşte bu listenin içindekilerin bir kaç taneciği 1'den fazla kez Steam Aileye davet etti veya benim oluşturmamı istedi. Şimdi tehlike var mı yok mu hatırlamıyorum veya hiçten bilmiyorum.

@CyHaN_Atalay, Aile paylaşımındaki en büyük risk CS2 gibi oyunlarda. Ailenizdeki bir kişi, CS2 oynarken sizin oyun kopyanızı kullanırsa hem o hem siz VAC ban yiyorsunuz diye biliyorum.

Aile mevzusunda eğer ayrılırsan veya atılırsan yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl başka katılamıyorsun. Bu tarz bir şey de vardı. Kurallarda yazıyordur ona dikkat et.

@CyHaN_Atalay, Aile paylaşımındaki en büyük risk CS2 gibi oyunlarda. Ailenizdeki bir kişi, CS2 oynarken sizin oyun kopyanızı kullanırsa hem o hem siz VAC ban yiyorsunuz diye biliyorum.
CS2'de bizim kopyamızı nasıl kullanıyor ki, oyun ücretsiz bir oyun. Sen de olmasa bile kütüphaneden indir dediğinde kendi hesabına indirir.Seçkin olsa bile kullanamaz zaten senin kopyayı

Bende bundan "tehlikeli" olduğunu düşünüyordum da cidden CS2'nin kopyası veya başka online oyunun kopyasını nasıl benden oynayabilir ki? Diğer arkadaşın dediği gibi biraz garibime gitti. Bence onun tamamen kendi hesabı da ban yerse benim hesapta yiyordur VAC BAN.