Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 Beğeniler 78 2 Mart 2026 #1 Arkadaşımı aileye almak istiyorum ama aynı IP'de bulunmadığımız için kabul etmiyor. Onun hesabını kendi telefonumda, kendi hesabımı da tablette açarak denemeye çalıştım ama olmadı. Herhangi bir yöntemi var mı?
Arkadaşımı aileye almak istiyorum ama aynı IP'de bulunmadığımız için kabul etmiyor. Onun hesabını kendi telefonumda, kendi hesabımı da tablette açarak denemeye çalıştım ama olmadı. Herhangi bir yöntemi var mı?
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 2 Mart 2026 #2 Zero tier ile yapabilirsiniz aynı ID'yi uygulamaya girince sizi aynı IP'ye bağlıyor.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.817 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.170 Yer Çorum 2 Mart 2026 #3 Arkadaşının hesabına aile daveti at. Arkadaşının hesabına kendi sisteminden giriş yapıp daveti kabul et. Kendi hesabından çık, onunkine girip kabul et uygulama üzerinden. Bu şekilde aynı IP üzerinde olduğu için kabul edilebiliyor davet. Biz bu şekilde yaptık.
Arkadaşının hesabına aile daveti at. Arkadaşının hesabına kendi sisteminden giriş yapıp daveti kabul et. Kendi hesabından çık, onunkine girip kabul et uygulama üzerinden. Bu şekilde aynı IP üzerinde olduğu için kabul edilebiliyor davet. Biz bu şekilde yaptık.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 2 Mart 2026 #4 Telefona WARP indirip WARP açıkken daveti kabul ederse oluyor.