Steam Aile paylaşımında paylaşılacak oyunlar seçilebiliyor mu?

Bunun için endişelenmene gerek yok. Hile korumalı oyunlarda ban yerse, o steam hesabı üzerinden ban yer. Zaten bu tarz oyunlar genelde paylaşılmıyor, oyunun kendi kararı. Örnek vermek gerekirse CSGO ve Rust ilk aklıma gelen oyunlar. Bu ikisi sende olsa bile aile paylaşımından oynanmaz başka hesap üzerinden. Velev ki oynanabilir bir oyun olsun, hiçbir şekilde seni etkilemiyor.

Böyle demesine rağmen uygulansaydı çoktan ban yemiştim. Yazmak için yazmışlar. Ayrıca dediğim ve görselde de dendiği gibi zaten VAC korumalı oyunların %90'ı paylaşılmıyor, geneli singleplayer oyun veya kendi özel AC'si var misal Easy Anti Cheat'den ban yesin seni etkilemiyor. 2015'den beri tanıştığım bir sürü arkadaşımla hesabımı paylaşmışımdır. Aktif olarak hala birkaç arkadaşımda var, hatta kendim bi' ara yan hesabımla paylaşıp bir iki oyunda hile yapmış bile olabilirim, bence çok da kafaya takacak bir şey değil ama ille de bu kadar endişeleniyorsun sen bilirsin. ¯\(ツ)

Mesela hangi sahip olduğun oyundan korkuyorsun da paylaştığın kişinin o oyuna girip hile yapabileceğini düşünüyorsun? Yolda yürürken kafana saksı düşme ihtimali daha fazla bence.

Düzenleme: Steam aile paylaşımı çok değişmiş, aile kurma, aileye katılma falana gelmiş. İşin ilginç kısmı şu an benim paylaştığım PC'ler olmasına ve üstüne bir başka hesabın oyunları kütüphanemde gözükmesine rağmen bu güncellemenin geldiğini fark etmemiştim.

Herhangi bir 'aile' grubu falan da kurmadık. Bu güncelleme geleli de baya olmuş sanırım nasıl kaçırmış olabilirim, kaçırdıysam nasıl paylaştık daha 2, 3 ay önce falan
Yeni aile paylaşımında daha dikkatli ve katı oluyorlarsa bilemiyorum. Şu an kardeşimde oyunlarım olmasına rağmen hala eski sistemi kullanıyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…