AhmetBurak
Başarılı
Selam arkadaşlar, bu durum var benim sürekli kafam karışıyor sizlerin de düşüncelerinizi merak ediyorum kısaca anlatayım artık ne kadar kısa olursa. Yaşım 19 üniversitesiye hazırlanıyorum zaten az zaman kaldı konular bitti bitecek. Bu yaşıma kadar bir yerde hiç çalışıp para kazanmadım. Sürekli ailemin verdiği harçlıklarla gezdim, yedim içtim. Şöyle söyleyim istanbuldayım ve günlük 50TL alıyorum. Gittiğim dershane uzak ama yürüyerek gidiyorum. Arkadaşlarım bir kahvede oturup kahve içerken ben içemiyorum bu durumu aileme söylediğimde dalga geçer gibi neyine yetmiyor diyorlar. Bende cevap olarak bir yerde part time çalışayım en azından biraz para olur elimde diye, sonra bana senin okulun yani üniversitesi bitene kadar çalışmak yok unut onu otur dersine çalış diye cevap veriyorlar. Ya ben şimdiye kadar çalışmamışım hadi üniversitesi bitti ben nasıl çalışacağım ne bir çalışma bilgisine sahibim ne de nasıl iş bulunura. Cidden bu durumdan şikayetçiyim sizce doğru bir hareket mi ailemin yaptığı.